Dolce Gusto onderdelen & accessoires

Kies jouw model Dolce Gusto koffiezetapparaat

Alle onderdelen voor jouw Dolce Gusto espresso machine / koffie capsule systeem kunnen vervangen worden. En nog eenvoudiger dan je wellicht denkt. Alle benodigde onderdelen voor jouw Dolce Gusto apparaat vind je bij Fiyo. Selecteer onderstaand jouw model en bestel snel je onderdelen. Snel besteld, snel geholpen.

Dolce Gusto koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Nescafé Dolce Gusto, heerlijke koffie

Nescafé Dolce Gusto is een espresso machine / koffie capsule systeem van Nestlé. De apparaten worden geproduceerd door de fabrikanten Arno van Næver, Krups en De'Longhi. Het eerste model Dolce Gusto werd in 2006 op de markt geïntroduceerd. Sindsdien blijft het maar populairder worden. Ook kenners zijn het er over eens: koffie die bereid wordt met een Dolce Gusto koffiezetter, is lekkere koffie.

Dolce Gusto koffiezetter

Van buiten is een Dolce Gusto koffiezetapparaat stijlvol en mooi ontworpen. Achter dit unieke design zit een vernuftige koffiezetter. Het koffiezetapparaat zelf bestaat uit een watertank, een interne waterpomp en een verwarmingselement. De dispenser zit bovenin waar je met een hendel een plaat met een naald op de capsulehouder van het koffiezetapparaat laat zakken. Zo ontstaan kleine gaatjes in de speciale Dolce Gusto capsule waardoor onder druk de koffie doordruipt.

Onderhoud van Dolce Gusto

Een Dolce Gusto is een vernuftig apparaat maar moet natuurlijk goed onderhouden worden. Zo moet het bijvoorbeeld regelmatig gereinigd of ontkalkt worden. Ook kan er altijd iets kapot gaan aan een Dolce Gusto koffiezetapparaat, of kan bijvoorbeeld de houder voor de Dolce Gusto koffie capsules, of een van de andere Dolce Gusto accessoires, sneuvelen. Dan is het goed dat Fiyo zo'n uitgebreid assortissement aan Dolce Gusto producten biedt. Bij ons vindt je het onderdeel dat jouw intense Dolce Gusto smaakbeleving snel weer onderdeel van je dag maakt.

Dolce Gusto onderdelen

Zo'n uniek koffiezetapparaat koester je natuurlijk. Daarom is het erg vervelend als er iets aan kapot gaat of om andere reden vervangen moet worden. Ook voor onderhoud van een Dolce Gusto koffiezetapparaat hebben wij verschillende producten. Als jij goed zorgt voor jouw Dolce Gusto apparaat, zorgt deze ook goed voor jou! Bekijk dus wat wij in onze onderdelen webshop voor jouw koffiezetapparaat kunnen betekenen.

Snelle en zorgvuldige levering

Alle benodigde onderdelen voor jouw Dolce Gusto apparaat vind je bij Fiyo. We leveren jouw Dolce Gusto onderdelen snel en zorgvuldig, zodat jij binnen de korste keren weer met volle teugen kunt genieten van jouw kopje Nescafé Dolce Gusto koffie. Zelf zijn we ook koffieliefhebbers: we begrijpen jou goed! Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!