Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Domo onderdelen

Domo apparaten onderdelen en accessoires

Domo, authentieke Belgische apparaten

Al meer dan een kwart eeuw brengt het echte Belgische merk Domo topkwaliteit en prachtig ontworpen apparaten uit voor de keuken, het huishouden en jouw gezondheid en verzorging. Deze apparaten zijn, ondanks hun Belgische afkomst, internationaal bekend om hun oogstrelend design en kwalitatieve hoogwaardigheid. De slogan van Domo is 'een feest in huis!' en dat betekent dat deze apparaten zeker ook gezien mogen worden. Als je apparaten van Domo in jouw woning hebt, staan ze vermoedelijk niet uit het zicht opgeborgen, maar volledig tentoongesteld. En terecht, want de apparaten van Domo mogen gezien worden!

Reserve onderdelen voor Domo

Wij begrijpen bij Fiyo als geen ander hoe vervelend het kan zijn als een eye catcher als een Domo apparaat weliswaar mooi jouw interieur aanvult, maar niet meer wil functioneren. Dan is uiteraard een optie om een volledig nieuw Domo apparaat aan te schaffen, maar meestal is het afdoende om een nieuw onderdeel te bestellen te plaatsen. Bovendien bieden we een breed assortissement aan accessoires waarmee jouw apparaat nog mooier en beter zal functioneren, en natuurlijk ook middelen voor het beste onderhoud van jouw Domo apparaat. Dus hou je van jouw Domo, zorg er dan goed voor!

Domo onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!