Dompelpomp onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw dompelpomp

Of kies een categorie

De dompelpomp, jouw veelzijdige vriend in huis en tuin

De mensen die er een hebben, weten het als geen ander: het is altijd handig om een dompelpomp in huis te hebben. Deze kleine, veelzijdige filter waterpompjes kunnen op allerlei gebieden ingezet worden. Of er nu een plotse lekkage in jouw kelder ontstaat, of de vijver eens goed gereinigd moet worden, of de regenton echt overloopt: voor de dompelpomp is geen klus te klein, noch te groot. De dompelpomp: meer dan een heel grappig klinkend woord!

Alles voor jouw dompelpomp

Om jouw dompelpomp optimaal te laten blijven functioneren, is het nodig deze goed te onderhouden en regelmatig kleine, makkelijk beschadigd rakende onderdeeltjes te vervangen. Maar ook als er slangen of filters vervangen moeten worden, ben jij bij ons aan het juiste adres. Jouw dompelpomp wint aan inzetbaarheid als je eens onze categorieën aan onderdelen en accessoires overloopt. Laat je verrassen en geef die kleine dappere dompelpomp een beetje extra's. Hij zal jou dubbel en dompeldwars belonen!

Dompelpomp onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer