Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dompelpomp onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw dompelpomp

Of kies een categorie

De dompelpomp, jouw veelzijdige vriend in huis en tuin

De mensen die er een hebben, weten het als geen ander: het is altijd handig om een dompelpomp in huis te hebben. Deze kleine, veelzijdige filter waterpompjes kunnen op allerlei gebieden ingezet worden. Of er nu een plotse lekkage in jouw kelder ontstaat, of de vijver eens goed gereinigd moet worden, of de regenton echt overloopt: voor de dompelpomp is geen klus te klein, noch te groot. De dompelpomp: meer dan een heel grappig klinkend woord!

Alles voor jouw dompelpomp

Om jouw dompelpomp optimaal te laten blijven functioneren, is het nodig deze goed te onderhouden en regelmatig kleine, makkelijk beschadigd rakende onderdeeltjes te vervangen. Maar ook als er slangen of filters vervangen moeten worden, ben jij bij ons aan het juiste adres. Jouw dompelpomp wint aan inzetbaarheid als je eens onze categorieën aan onderdelen en accessoires overloopt. Laat je verrassen en geef die kleine dappere dompelpomp een beetje extra's. Hij zal jou dubbel en dompeldwars belonen!

Dompelpomp onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!