Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Douwe Egberts onderdelen

Kies jouw Douwe Egberts apparaat

Douwe Egberts, onlosmakelijk met koffie verbonden

Laten we eerlijk zijn: wie in Nederland koffie zegt, zegt bijna automatisch Douwe Egberts. Het met stip grootste bedrijf op gebied van koffie binnen onze landgrenzen. Al sinds 1753 verwerkt dit bedrijf allerlei levensmiddelen zoals koffie, thee en meer. Vanaf 1978 was dit bedrijf echter lange tijd helemaal geen Nederlands bedrijf, maar onderdeel van het Amerikaanse levensmiddelenconcern Sara Lee. Een tijd later werd het toch weer een zelfstandig bedrijf, al is het nu alweer enkele jaren in handen van een Duitse investeerder. Maar dat mag de pret en de kwaliteit niet drukken, want dit topbedrijf weet nog altijd zeer goed dat haar wortels in het Friese plaatsje Joure liggen, en het hoofdkantoor laat zich niet zomaar Amsterdam uitjagen. Douwe Egberts koffie is Nederlandse koffie!

Maar Douwe Egberts is meer dan koffie

Als je de landelijke marktleider bent van zo'n verfijnd product als koffie, waar je toch echt van moet kunnen genieten, dan blijft het natuurlijk niet alleen bij het dampend bruine goedje zelf. Dan wil je ook zorgen dat je met zorg geselecteerde bonen in vermalen toestand door een zo goed mogelijk koffiezetapparaat met evenveel zorg bereid worden. Daarom specialiseert Douwe Egberts zich ook al een tijd in een breed aanbod specialistische koffiezetapparaten. Apparaten met ronkende namen als Excellent of Montreux: zo kennen we het klassebedrijf Douwe Egberts weer. Vanzelfsprekend met de beste hoogwaardige onderdelen en verfijnd op elkaar afgestelde technieken, om te zorgen dat de koffie in jouw kopje niet een ordinair bakkie pleur is, maar de koffie waar dit bedrijf groot mee geworden is.

Onderdelen voor Douwe Egberts koffiezetapparaat

Fiyo is ook een op en top Nederlands bedrijf, al zijn wij een heel stuk minder lang bezig dan Douwe Egberts is. Maar als decennialange specialist op het gebied van witgoedonderdelen, keukenapparatuur accessoires en meer, kennen en herkennen wij ook wel de kwaliteit die in het hart van een Douwe Egberts koffiezetapparaat klopt. Daarom bieden wij voor verscheidene van deze modellen ook de perfect passende reserve onderdelen aan, want niets is vervelender dan een koffiezetapparaat dat ineens niet meer werkt. En om nu dan meteen een nieuw apparaat aan te schaffen, dat is onzin. Een echte Nederlander draait zijn hand er niet voor om, stroopt even de mouwen op, en vervangt gewoon wat er stuk is. We zijn een handig volkje en kunnen pragmatisch handelen. En bovendien weet iedere slimme Nederlander wel: repareren is vaak ook goedkoper dan nieuw kopen.

Douwe Egberts onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer