Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dweilrobot onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw dweilrobot

Of kies een categorie
Alle dweilrobot merken (van a t/m z)

De dweilrobot komt overal bij

Te bedenken dat enkele jaren geleden automatische schoonmaak-robots nog toekomstmuziek waren! Inmiddels rijden er in veel huishoudens al robotstofzuigers rond, en ook de dweilrobot is flink aan het inburgeren. Dit handige apparaatje doet precies wat de naam zegt: helemaal zelfstandig dweilt hij jouw vloer grondig en behendig. Door het kleine formaat rijdt hij moeiteloos onder de meeste meubels en andere obstakels door en komt hij moeiteloos in hoekjes waar jij met jouw gewone dweil misschien moeite zou hebben. En dat doet hij volautomatisch, dus terwijl jij aan het werk bent of heerlijk diep in slaap ligt. Ging alles in het huishouden maar vanzelf!

Robot dweil onderdelen van vele merken

Als men eenmaal aan het gemak van een dweilrobot gewend is geraakt, kan het bijna als een sprong terug in de tijd voelen als er plots iets aan dit handige electronische hulpje kapot gaat. En dat kan natuurlijk altijd gewoon gebeuren, want geen enkele elektronische machine heeft het eeuwige leven. Om nog niet te spreken van alle dingen die kunnen afbreken of kwijtraken - waar is de dop nu ineens heen verdwenen? Voor al die onderdelen kun je gelukkig terecht bij de meest complete onderdelen webshop van Nederland, Fiyo. Maar ook voor meer producten voor jouw dweilrobot, zoals bijvoorbeeld navullingen van het schoonmaakmiddel of een vervangende dweil, kun je moeiteloos bij ons terecht.

Populaire robotdweil onderdelen

We merken uit onze bestellingen dat er naar bepaalde robotdweil producten opvallend veel vraag is. Zo is er bijvoorbeeld veel vraag naar een reserve accu voor robotdweilmodellen van iRobot, zoals de Scooba, Mint of Braava. Maar ook de borstelset van de Scooba en het oplaad basisstation zijn veel gezochte onderdelen. Deze veelgezochte producten proberen we zoveel mogelijk in onze rechtstreekse voorraad te hebben zodat we jou die razendsnel en direct kunnen leveren als je ze nodig hebt. Maar ook andere robotdweil onderdelen proberen we uiteraard zo snel mogelijk bij jou bezorgd te krijgen.

Welke robotdweil heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke robotstofdweil, moet je eerst even op het merk van jouw huishoudelijke vriendje klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw robotdweil.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer