Dyson onderdelen en accessoires

Selecteer jouw Dyson apparaat

Vervolgens kan je jouw specifieke Dyson model kiezen


Populaire modellen

Dyson stofzuiger onderdelen en accessoires

Selecteer jouw soort Dyson stofzuiger.

Of scroll verder en kies direct je model. Of bekijk alle productgroepen.Dyson sledestofzuiger

Snel naar: DC series - Ball series - Cinetic series


Dyson steelstofzuiger

Snel naar: DC series - V series - Small ball series

Dyson stofzuigers: zonder stofzuigerzak

Dyson is een Britse fabrikant van stofzuigers zonder stofzuigerzak. Het bedrijf is in 1993 opgericht door Sir James Dyson. Door de alom geprezen cycloon technologie onderscheidt Dyson zich van andere stofzuiger merken. Fiyo is officieel partner van Dyson voor het leveren van alle onderdelen van Dyson stofzuigers. Selecteer hieronder jouw Dyson stofzuiger model.

Alle Dyson onderdelen en toebehoren

Als partner van Dyson leveren wij alle beschikbare onderdelen voor jouw Dyson stofzuiger. Hierboven vind je alle Dyson stofzuiger modellen helder gerangschikt. Wanneer je klikt op jouw type model krijg je enkel de onderdelen te zien die voor jouw specifieke Dyson stofzuiger geschikt zijn. Zo kun je zorgeloos bestellen.

Historie van Dyson

Sir James Dyson ontdekte al in 1971 problemen met zijn stofzuiger. De ophoping van stof in de machine zorgde ervoor dat het apparaat aan zuigkracht verloor. Dat zette hem aan het denken. Tijdens een bezoek aan de lokale zaagmolen ontdekte James dat het stof van het zagen werd verwijderd middels industriële cyclonen. Het idee van de bekende cycloon technologie was geboren. Tussen 1979 en 1984 ontwikkelde hij 5127 prototypes. Toen Dyson in 1991 de Internationale Design Fair prijs won werd het startschot van het succes gegeven. Inmiddels ontwikkelt Dyson niet enkel stofzuigers, maar ook handdrogers en luchtblazers.

Dyson onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!