Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Elektrische tandenborstel onderdelen

Kies het merk van jouw elektrische tandenborstel

Elektrische tandenborstel onderdelen

Wie goed voor zijn tanden wil zorgen, gebruikt een elektrische tandenborstel. Dit superhandige apparaat ontbreekt allang niet meer in menige badkamer en het trouwe poetsgeluid sluit vaak op prettige wijze een lange dag af. Fiyo biedt allerlei onderdelen voor de elektrische tandenborstel. Klik op bovenstaande categorieën of merken voor ons assortiment.

Zorg goed voor jouw elektrische tandenborstel

Jouw elektrische tandenborstel zorgt goed voor jou en jouw gebit. Wist je dat het gebruik van een elektrische tandenborstel niet alleen voor verbeterde tandverzorging zorgt, maar ook goed is voor jouw tandvlees en de rest van je mond? De meeste tandartsen raden het gebruik van een elektronische tandenborstel aan, en zeker als jij niet dol bent op de tandarts, raden wij van Fiyo aan een elektrische tandenborstel te gebruiken. Het bespaar je menige zenuwachtige wachtkamerbezoekjes terwijl in de achtergrond het geluid van een tandartsboor klinkt. Natuurlijk moet je ook goed voor jouw elektrische tandenborstel zorgen. Het is zaak regelmatig de opzetstukjes te vervangen om te zorgen dat jouw elektrische tandenborstel zijn werk optimaal kan verrichten. Ook kan natuurlijk altijd de oplader eens kapot gaan, dan hoef je ook niet in paniek te schieten. We bieden voor enkele van de grootste merken elektrische tandenborstels hierboven de benodigde onderdelen aan.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!