Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Etna onderdelen

Etna onderdelen en accessoires

Etna onderdelen

Het Nederlandse merk Etna is al meer dan 155 jaar een innovatieve speler op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het heeft als doel om kwaliteit binnen handbereik van iedereen te brengen. Dit betekent dat Etna kwalitatief goede apparatuur levert voor een betaalbare prijs. De onderdelen voor deze apparaten vind je allemaal in onze webshop.

Alles van Etna

Etna heeft een breed assortiment aan huishoudelijke apparatuur, dat varieert van diepvriezen en magnetrons tot ovens en wasmachines.

Welk Etna apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Etna apparaat te vinden in onze webwinkel moet je na de keuze voor het juiste apparaat op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van jouw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Etna die bij jouw apparaat horen.

Onderdelen van Etna nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!