Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Faure onderdelen

Faure Onderdelen

In het huishouden speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. We zijn ons meer dan ooit bewust van het belang van het onderhouden en repareren van onze apparaten om hun levensduur te verlengen. Het merk Faure, bekend om zijn betrouwbare huishoudelijke apparaten zoals afzuigkappen, diepvriezers, fornuizen, kookplaten, koelkasten, magnetrons, ovens, vaatwassers, wasdrogers en wasmachines, maakt dit mogelijk met een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen en accessoires.

Het belang van de juiste Faure onderdelen bestellen

Een essentiële stap bij het repareren of onderhouden van je Faure-apparaat is het vinden van het juiste onderdeel. Dit proces begint met het typenummer van je apparaat. Het typenummer is als een unieke vingerafdruk die precies aangeeft welk onderdeel bij jouw specifieke model past. Of het nu gaat om een filter voor je afzuigkap, een scharnier voor je koelkastdeur, of een nieuwe motor voor je wasmachine, door het juiste typenummer te gebruiken, ben je verzekerd van een compatibel onderdeel.

Waar vind je het typenummer?

Het vinden van dit nummer is eenvoudiger dan je denkt. Over het algemeen vind je het typeplaatje met het typenummer op een gemakkelijk toegankelijke plaats op je apparaat. Voor een afzuigkap zit dit bijvoorbeeld vaak aan de binnenkant van de kap, terwijl je bij een fornuis het typeplaatje meestal op de rand van de deur of aan de achterzijde van het apparaat vindt. Elke categorie apparaten heeft zijn eigen specifieke plek waar dit nummer te vinden is, wat het zoeken vergemakkelijkt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Door te kiezen voor originele Faure onderdelen of betrouwbare alternatieven, draag je niet alleen bij aan de levensduur van je apparaten, maar ook aan een duurzamere wereld. Minder verspilling en het vermijden van de noodzaak voor vervanging van apparaten heeft een direct positief effect op het milieu.

Online hulp en advies

In de onderdelen webwinkel Fiyo vind je een uitgebreid aanbod van Faure-onderdelen voor alle eerder genoemde apparaten. Onze gebruiksvriendelijke website helpt je met gemak het juiste onderdeel te vinden. En mocht je er zelf niet uitkomen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je te ondersteunen met advies en hulp bij het vinden van het juiste onderdeel. Het vervangen van onderdelen van je Faure-apparaten hoeft daarom geen hoofdbreker te zijn. Met de juiste informatie en ondersteuning kun je jouw apparaat een tweede leven geven. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor onze planeet. Dus de volgende keer dat een van je apparaten een nieuwe filter, scharnier, motor of ander onderdeel nodig heeft, weet je dat Fiyo je de oplossing biedt met slechts een paar klikken.

Faure Onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten ✔ Meer dan 10.000.000 producten: Alles voor jouw apparaat ✔ Meer dan 1,2 miljoen klanten ✔ Veilig en gemakkelijk betalen