Fohn onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw haardroger

Of kies een categorie

Help me, haardroger!

Als je netjes toonbaar voor de dag moet komen en je wil je haar even fraai gestyled hebben, of sterker nog, je hebt erge haast, dan kan het natuurlijk niet om met natte haren het huis uit te rennen. Al zeker niet als het buiten erg koud is - stel je voor, brrr! Dan is het maar wat fijn dat je die föhn hebt liggen waar je altijd op kunt vertrouwen. Even lekker genieten van de warme lucht die door je haardos streelt terwijl je alles netjes op de manier borstelt of kamt zoals jij het wil hebben, ideaal! Op sommige dagen kun je de uitvinder van de föhn best een bedankbriefje willen sturen.

Maar toen was de föhn kapot

Dan kan het een ramp van bescheiden proporties zijn als de föhn niet wil werken, natuurlijk. Moet je met je haar nat en in de war alsnog op pad! Vloeken en tieren op het ellendige ding dat je zo in de steek laat... Of dat ene opzetstuk dat je wou gebruiken is nergens te vinden. Ellende! Maar niet getreurd, je hoeft niet meteen extra rumte in je dag te plannen om een nieuwe haardroger te gaan halen in de winkel. Enkele simpele muisklikken en wij sturen het gewoon naar je op. Of het nu om een onderdeel voor je föhn gaat of om een handige accessoire zoals een speciale opzetkop - sterker, check even ons ruime aanbod als je je föhn nog veelzijdiger in wil zetten dan je al doet! - we sturen het snel en scherp geprijsd naar je op. Heb je in ieder geval na de volgende wasbeurt dat probleem al niet meer. Ideaal toch?

Föhn onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer