Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Frigidaire onderdelen

Frigidaire Onderdelen

Frigidaire, een merk met tientallen jaren traditie, biedt hoogwaardige huishoudelijke apparaten die zowel functionaliteit als esthetiek combineren. Met innovatieve technologieën en modern design streeft Frigidaire ernaar om de klant de beste ervaring in de keuken en het huishouden te bieden.

Bestellen van Frigidaire onderdelen:

Als je onderdelen nodig hebt voor jouw Frigidaire-apparaten, ben je bij ons aan het juiste adres. Als geautoriseerde dealer hebben wij een uitgebreid assortiment originele Frigidaire-onderdelen. Of je nu een kapotte thermostaat voor jouw koelkast, een nieuwe afdichting voor jouw vaatwasser of een filter voor jouw stofzuiger nodig hebt, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw Frigidaire-apparaat snel en eenvoudig te repareren.

Uitleg over waar je het typenummer van jouw Frigidaire-apparaat kunt vinden:

Om het juiste onderdeel voor jouw Frigidaire-apparaat te vinden, is het belangrijk om het typenummer van het apparaat te kennen. Het typenummer is een unieke identificatie die informatie bevat over het apparaat en zijn specifieke kenmerken. Meestal vind je het typenummer op een label of plaatje dat aan de binnenkant van de deur, de achterkant of onderkant van het apparaat is bevestigd. Bij Frigidaire-koelkasten is het typenummer bijvoorbeeld te vinden op het binnenframe van de deur.

Fiyo is jouw betrouwbare online partner voor onderdelen en accessoires van alle bekende merken, inclusief Frigidaire. Ons uitgebreide assortiment omvat een scala aan onderdelen voor jouw huishoudelijke apparaten, variërend van groot apparatuur zoals koelkasten en wasmachines tot klein apparatuur zoals koffiezetapparaten en stofzuigers. Met ons intuïtieve zoeksysteem kun je snel en eenvoudig het juiste onderdeel voor jouw Frigidaire-apparaat vinden. Wij bieden snelle levering, betaalbare prijzen en uitstekende klantenservice om jouw tevredenheid te garanderen.

Bij ons krijg je niet alleen hoogwaardige onderdelen voor jouw Frigidaire-apparaten, maar ook handige tips en instructies voor het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Ons doel is om jou te helpen jouw apparaten in optimale staat te houden en hun levensduur te verlengen.

Vertrouw op Fiyo, de onderdelenshop van jouw keuze, om jouw Frigidaire-apparaten optimaal te onderhouden en te repareren. Overtuig jezelf van ons ruime aanbod, uitstekende service en jarenlange expertise in de branche. Bezoek vandaag nog onze online shop en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw Frigidaire-apparaten in topvorm te houden!

Frigidaire Onderdelen, Accessoires en Onderhoudsproducten ✔ Meer dan 10.000.000 producten: Alles voor jouw apparaat ✔ Meer dan 1,2 miljoen klanten ✔ Veilig en gemakkelijk betalen