Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Fritel onderdelen

Kies jouw Fritel apparaat

J. van Ratingen NV

Het merk Fritel is een op en top Belgisch familiebedrijf. Het startte in 1974 als de J. van Ratingen NV. Toenmalig oprichter J. van Ratingen, de vader van Cindy van Ratingen (huidige CEO van Fritel), startte met de exclusieve invoer van hoogkwalitatieve merken van kleinhuishoudelijke elektrische apparaten, voornamelijk uit Duitsland en Zwitserland. Omdat ze de hoogste kwaliteit apparaten, compromisloze klantenvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitstekende service boden, groeide NV van Ratingen al snel uit tot een begrip in de elektronicawereld.

Fritel onderdelen

In 1991 besloot NV Van Ratingen, naast de export en verkoop van huishoudelijke apparaten, nou ook zelf een eerste generatie topkwaliteit keukenapparaten te produceren. Het merk Fritel werd in het leven geroepen en de eerste generatie consumentprodukten werd ontwikkeld en op de markt gezet. Inmiddels brengt dit merk al meer dan 15 jaar topkwaliteit innovatieve en marktleidende apparaten op het gebied van friteuses, wafelijzers, grills, fondues en allerlei andere kookapparatuur op de markt in binnen- en buitenland. Genieten, beleven, lekker koken, lekker eten….Fritel, met Smaak bedacht!

Fritel onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer