Friteuse onderdelen en accessoires

Jaaaaaaa, frietjes!!!

Zeker in de zomer ruik je het overal, die onmiskenbare geur van de friteuse die lustig de frietjes staat te bakken. En menig kinderhart gaat meteen sneller kloppen als die geur ook in de omgeving van zijn huis hangt. Want jaaaaa, frietjes! Lekker met appelmoes of kroketjes, of een bitterbal erbij. En uiteraard mogen de sauzen op tafel niet ontbreken. Het is één groot feest op tafel zodra die pan met frietjes eraan komt.

Frituren met de friteuse

Het is de lekkere liefhebberij in menig Nederlands huishouden: de friteuse aanzetten en lekker friet en snacks frituren. Of het zomer of winter is, in elke keuken staat de frituur wel eens aan. En van frikadel tot kaassoufflé, we bakken wat af in die mandjes in de olie. Lekker hoor!

Alles voor jouw friteuse

Dan is het natuurlijk jammer als jouw friteuse kapot is. Of als er wat met jouw frituurmandje is. Of je hebt om een andere reden frituur onderdelen of accessoires nodig. Dan vind je bij Fiyo alle onderdelen en bijbehoren voor jouw friteuse. Wij bieden een breed assortiment aan frituur onderdelen voor vrijwel elk merk friteuse. Van frituurmandje tot filter, bij ons ben jij aan het juiste adres. En we bezorgen het graag en snel aan jou. Zodat jij snel en onbezorgd weer kunt bakken!

Onderdelen voor elk merk friteuse

Fiyo is de grootste en compleetste onderdelen webshop, en biedt onderdelen, presenteermandjes, filters en elk mogelijk ander denkbaar onderdeel dat jouw frituur ervaring kan verrijken. We zijn zelf ook liefhebbers en begrijpen wat jij nodig hebt. Klik dus snel door ons onderdelen aanbod bij jouw merk friteuse om te zien of we hebben wat jij zoekt. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer