Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Fulgor onderdelen

Kies jouw Fulgor apparaat

Fulgor onderdelen

Fulgor Milano staat bekend om zijn stijlvolle Italiaanse ontwerp en geavanceerde technologie. Dit merk, opgericht in 1949 in het hart van Italië, biedt een reeks aan keukenapparaten die functionaliteit met esthetiek combineren. Van diepvriezers en koelkasten tot vaatwassers en wasmachines, Fulgor-apparaten zijn een belangrijk onderdeel van vele keukens wereldwijd. 

Vind snel het juiste Fulgor onderdeel

Elk Fulgor apparaat heeft zijn eigen specificaties en daarom is het belangrijk om precies het juiste Fulgor onderdeel te vinden. Dit doe je aan de hand van het typenummer van je apparaat. Deze vind je meestal op een typeplaatje dat ergens op het apparaat is geplakt. Het typeplaatje van een Fulgor vaatwasser bijvoorbeeld, vind je vaak aan de binnenkant van de deur. Voor een diepvriezer is dit vaak aan de zijkant of achterkant.

Zodra je het typenummer hebt, kun je snel en eenvoudig het juiste onderdeel vinden op onze website. Of je nu een nieuw flessenrek voor je Fulgor koelkast nodig hebt, een filter voor de vaatwasser, of een nieuwe deurgreep voor je wasmachine, bij Fiyo zorgen we ervoor dat je vindt wat je zoekt.

Origineel of alternatief? De keuze is aan jou

Bij Fiyo kun je kiezen tussen originele Fulgor onderdelen of alternatieve onderdelen die compatibel zijn met je Fulgor apparaten. Hoewel originele onderdelen gegarandeerd passen en functioneren zoals verwacht, bieden alternatieve onderdelen vaak een uitstekende vervanging. Wat je ook kiest, wij garanderen kwaliteit en duurzaamheid.

Problemen voorkomen met regelmatig onderhoud

Weet je dat veel problemen met huishoudelijke apparaten voorkomen kunnen worden door regelmatig onderhoud? Een Fulgor vaatwasser functioneert bijvoorbeeld het beste als je regelmatig het filter reinigt en de sproeiarmen ontstopt. En je Fulgor wasmachine zal je dankbaar zijn als je af en toe een reinigingsprogramma draait om vet- en zeepresten te verwijderen.

Waarom onderdelen bestellen bij Fiyo?

Omdat Fiyo begrijpt hoe belangrijk het is om je huishoudelijke apparaten snel en efficiënt te repareren. Met een uitgebreid assortiment aan Fulgor onderdelen, een gebruiksvriendelijke website, en deskundige klantenservice staan wij klaar om je te helpen bij elke stap.

Fulgor onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist