Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Gaggenau onderdelen

Gaggenau: eeuwenlange ervaring

In het plaatsje Gaggenau in Duitsland (bij het Schwartzwald) kunnen ze over een opmerkelijk stukje historische trivia opscheppen: al in 1638 werd er een bedrijf met diezelfde naam opgericht. Gaggenau werd door markgraaf Ludwig Wilhelm von Baden opgedragen om het ijzererts dat ruimschoots nabij aanwezig was, in te zetten voor de productie van spijkers en hamers. Hierdoor tilt hij de lokale boeren uit de nijpende armoede en legt onbedoeld de basis voor een eeuwenlang succes. De industrialisering, enkele eeuwen later, maakte het mogelijk voor Gannenau om te starten met de productie van landbouwmachines en andere metalen werktuigen en gereedschappen.

Het geheim: de emaille

Maar het echte geheim is het specialisme in topkwaliteit emaille. Door haar expertise hierin mag Gaggenau reclameborden voor topmerken produceren, tot men op het idee komt ditzelfde emaille in te zetten in de productie van fornuizen (en, overigens, ook heel even fietsen, maar dat terzijde). Over de opvolgende eeuwen volgde de elektrische oven, koelkasten en vriezers, afzuigkappen en zo meer. Inmiddels is Gaggenau een prijswinnende producent van huishoudelijke- en keukenapparatuur en een gevestigde waarde in het merkenlandschap. Met nog altijd de kenmerkende topkwaliteit emaille!

Innovatie en Gaggenau

De traditie sterkt alleen maar de drang binnen Gaggenau om te blijven innoveren. Van ovens die zonder deur bakken tot fornuizen zonder afgezonderde kookgebieden, Gaggenau kijkt altijd op een vernieuwende manier naar jouw huishouden en jouw keuken. Dit maakt Gaggenau tot een enorm gewaardeerd merk witgoedapparaten. En als compleetste witgoed onderdelen webwinkel kan Fiyo dan ook niet anders dan een groots aanbod Gaggenau onderdelen aanbieden die je vaak rechtstreeks uit onze eigen voorraad kunt bestellen. Want wij snappen dat een Gaggenau gekoesterd moet worden, en dat iemand die een beetje slim en handig is, een kapot onderdeeltje of accessoire makkelijk en snel vervangt zodat de boel weer werkt. Daarom zoeken we steeds naar alle mogelijke leveranciers en fabrikanten om zowel originele Gaggenau onderdelen aan te kunnen bieden, als hoogwaardige alternatieven voor deze producten.

Gaggenau onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!