Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

GARDENFEELINGS onderdelen

Kies jouw GARDENFEELINGS apparaat

Garden Feelings, huismerk van Aldi

Prijsvechter Aldi heeft natuurlijk enkele eigen huismerken op het huishoudelijk-, entertainment- en tuingebied. Voor de tuin is dat voornamelijk het merk Garden Feelings, wat alles van plantenzaadjes tot snoeischaren produceert. En zeker de apparaten voor grondig tuinonderhoud zijn uiterst populair. Ze worden geproduceerd in Essen (Duitsland) en zijn kwalitatief verrassend goed voor een budgetmerk, wat wellicht ligt aan de Duitse degelijkheid en het vernuft van de ontwerpen. Je zou je eerder afvragen hoe het kan dat Garden Feelings apparaten tegen zo'n lage prijs aangeboden kunnen worden. En ze gaan ook nog erg lang en robuust mee. Geen wonder dat Aldi deze apparaten heeft verkozen om in hun assortiment op te nemen.

Elk apparaat gaat wel eens kapot

Maar hoe betrouwbaar een apparaat ook is, elk apparaat ontwikkelt wel eens een defect. Er kan iets afbreken, een schroef kwijtraken, en slijtage is ook iets waar je zelden aan kunt ontkomen. Hoewel Garden Feelings geen superduur merk is, hoef je dan niet meteen naar de Aldi te rennen voor een nieuw apparaat. Sterker, door het systeem van de wisselende aanbiedingen zou het lang kunnen duren voor hetzelfde apparaat weer terug in de schappen ligt (al is dit vaak wel een jaarlijks terugkerend verschijnsel, zoals de meer oplettende shopper vast wel gemerkt heeft). Gelukkig zijn er van deze producent ook allerlei onderdelen en accessoires verkrijgbaar die perfect te bestellen zijn. Zo hoef je die tuinonderhoudsklus niet al te lang uit te stellen maar kun je snel weer aan de slag!

Ook voor onderhoudsproducten en accessoires

Maar je kunt ook bij ons terecht voor veel meer dan onderdelen van Garden Feelings apparaten. Want er zijn ook speciale producten verkrijgbaar waarmee je slijtage en andere problemen vrij goed kunt voorkomen of minstens beperken. Elk apparaat moet regelmatig schoongemaakt en gesmeerd worden voor het optimale gebruik. Dit zal de levensduur van je apparaat danig verhogen. En wil je nóg meer uit je apparaat halen, dan kun je eens bekijken of er niet wat handige accessoires te vinden zijn, zoals veelzijdige opzetstukken die jouw tuinapparaat veranderen in een heel ander handig stuk tuingereedschap. Dat bespaart je de aanschaf van meerdere apparaten!

Waar kan ik mijn typenummer vinden?

Zoek je een accessoire of een onderdeel voor jouw tuinonderhoudstoestel, dan is het handig om eerst op merk en daarna in de linkerkolom te selecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je apparaat en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Garden Feelings onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer