Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ghibli onderdelen

Kies jouw Ghibli apparaat

Ghibli: Italiaanse top stofzuigers

Leuk weetje over het Italiaanse topmerk voor stofzuigers: de naam Ghibli komt van de hete, droge zuidwestenwind die door de Libische woestijn jaagt. Zo jagen ook deze krachtige schoonzuigers door jouw schoonmaaktaken heen! Eind jaren '60, in 1968 om exact te zijn, ontstond het bedrijf Ghibli tijdens de grote economische boom en is eigenlijk sindsdien alleen maar blijven groeien. Ghibli heeft honderden ingenieurs en technici in dienst die onderzoek en ontwikkeling doen om te waarborgen dat ze hun toppositie op het gebied van professionele indoor schoonmaak niet verliezen. Daarom is een Ghibli industriële stofzuiger doorgaans robuust, ergonomisch, stil, energiezuinig, voorzien van de modernste technologie en zijn er allerlei accessoires beschikbaar om de functionaliteit van deze apparaten uit te (blijven) breiden.

Wij helpen je om jouw Ghibli stofzuiger te koesteren

Deze machines maken of breken de serieuzere stofzuigtaken, want als er iets mee is, of een onderdeel breekt af bijvoorbeeld, dan is al het werk dat je met jouw Ghibli in een handomdraai gedaan kreeg, ineens een berg waar je lelijk tegenop kunt staan te kijken. Gelukkig kun je dankzij de meest complete onderdelen webshop van Nederland, Fiyo, vlug weer aan de slag. We hebben een groot assortiment onderdelen, accessoires, industriële stofzuigerzakken, maar ook voor een ketel of voorafscheider zit je bij ons aan het juiste adres. Dus als er een wiel breekt of een stofzuigermond spoorloos verdwenen is, hoef je nooit te wanhopen. Met enkele eenvoudige klikjes op onze complete webshop heb je het gewenste Ghibli product in jouw winkelmandje zitten. Even betalen en we sturen het gewoon naar je op!

Belangrijk: zoek wel naar het typenummer van jouw Ghibli stofzuiger

Als je meerdere stofzuigers van Ghibli hebt staan, hoeven we je niet meer uit te leggen dat er nogal een verschil is tussen een MK-022 of de AS7, om maar wat te noemen. De modellen van Ghibli kunnen flink uiteenlopen, ook al zijn er veel onderdelen die op meerdere modellen passen. Om je optimaal te kunnen helpen het juiste product te vinden voor exact jouw Ghibli stofzuiger, is het belangrijk dat je het typenummer opzoekt. Dit kun je het beste proberen te vinden op het speciale type-sticker (of model-plaatje) dat je op de stofzuiger aantreft. Met dit typenummer kun je direct in ons assortiment het aanbod verkleinen naar de onderdelen en accessoires die zeker op jouw stofzuiger zullen passen.

Ghibli onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!