Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Gorenje onderdelen

Gorenje: meer dan een halve eeuw Sloveense topkwaliteit

Van eenvoudige afkomst kan soms een reusachtig bedrijf komen. Dat bewijst het Sloveense merk Gorenje wel! Vernoemd naar de plaats waar het allemaal begon, het dorpje Gorenje in het toenmalige Joegoslavië. Een bedrijfje van tien man dat vooral machines voor de landbouw produceerde, kwam onder leiderschap van Ivan Atelšek in 1953 en hij voerde een drastische professionaliseringsslag door in het bedrijf. Hij nam niet alleen een grondige reorganisatie onderhanden, maar breidde ook het productaanbod flink uit, en zorgde voor niet minder dan 150 patenten in de jaren erop. In 1958 kwam de dappere sprong naar de eerste vaste-brandstof oven (de nu beroemde 'Tobi'), die in de vroege jaren 60 een succes werd in Duitsland. Maar uniek aan dit bedrijf was ook dat zelfs de medewerkers zo enthousiast waren dat ze kosteloos in eigen uren de processen en productie kwamen versterken en verbeteren. Mede dit unieke gegeven zorgde ervoor dat Gorenje - inmiddels naar Velenje verhuisd - wasmachines onder licensie van Zanussi mocht gaan produceren. Koelkasten, keukenapparaten en meer volgden, en de rest is geschiedenis: Gorenje groeide uit tot het topkwaliteitmerk dat we vandaag de dag kennen.

Gorenje: van wasmachine tot koelkast, van fornuis tot keukenapparaat

Gorenje is tegenwoordig reusachtig als de Gorenje Group: het bestaat al uit meer dan 80 bedrijven en veel bekende merken zoals het Nederlandse ATAG, het Zweedse bedrijf Asko, het Tsjechishe Mora Moravia en nog meer merken die je vast kent, horen uiteindelijk bij de Gorenje Group. Dat is helemaal niet erg: sterker, het is volstrekt mogelijk jouw hele huishouden met Gorenje apparaten of de bijbehorende andere merken in te richten, en verzekerd te zijn van topkwaliteit én innovatie. Zo was Gorenje al heel vroeg bezig met iPod-gestuurde vriezers, werkt het bedrijf regelmatig samen met wereldberoemde designers, heeft het de nodige technologie- en designprijzen binnengesleept en staat het bekend als een vooruitstrevend electronicamerk. Saillant stukje trivia: het welbekende Gorenje logo is volledig ongewijzigd sinds 1977!

Gorenje onderdelen en accessoires

Als meest complete witgoed onderdelen leverancier van Nederland heeft Fiyo vanzelfsprekend ook het grootste aanbod aan Gorenje onderdelen en accessoires voor elk denkbaar apparaat waar het vertrouwde Gorenje logo fier op prijkt. Wij begrijpen als geen ander dat jij deze betrouwbare apparaten koestert en hoe vervelend het kan zijn als er iets afbreekt, bekrast is, of plots toch stopt met werken. Dan hoef je gelukkig niet te wanhopen of een volledig nieuw Gorenje apparaat aan te schaffen: in veel gevallen is het bestellen en vervangen van een onderdeeltje makkelijk en bespaart het je enorm veel geld. Kijk dus zeker in ons aanbod door hierboven op jouw Gorenje apparaat te klikken. Om zeker te weten dat het onderdeel of accessoire past in jouw Gorenje machine, is het zeer aan te raden het typenummer op te zoeken op de speciale apparaatsticker of in het handboekje. Door vervolgens op dit typenummer te klikken zie je alle producten die we momenteel kunnen bieden voor Gorenje apparaten. Superhandig toch?

Zit jouw Gorenje product er niet tussen?

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!