Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Gourmetpannetjes

5 artikel(en)

5 artikel(en)

 1. xa400202
  xa400202
 2. Tefal mini wokpan voor gourmetstel TS-01025140
  Tefal mini wokpan voor gourmetstel TS-01025140
  € 15,49

  Op voorraad - Voor 22.00 uur besteld vrijdag bezorgd* Geldig indien voorradig en m.u.v.zaterdag!

  Meer info
 3. 9.23.21.08-0
  9.23.21.08-0
 4. Vierkante raclettepannetjes 2 stuks voor o.a. Tefal gourmetstel XA521000, XA-521000
  Vierkante raclettepannetjes 2 stuks voor o.a. Tefal gourmetstel XA521000, XA-521000
  1495
 5. Gourmetpan (pannetje) voor o.a. WMF gourmetstel FS1000050567, FS-1000050567
  Gourmetpan (pannetje) voor o.a. WMF gourmetstel FS1000050567, FS-1000050567
  2494

5 artikel(en)

Niet gevonden wat jij zoekt?

Wij kunnen meer dan 10.000.000 onderdelen leveren.

Plaats nu online een aanvraag. Wij gaan via onze leveranciers
zoeken naar jouw onderdeel en sturen je zo snel mogelijk een reactie.

Gourmet pannetje kwijt of kapot?

Gourmetten is een heerlijke bezigheid met vrienden of familie, zoals de meeste mensen wel weten. Lekker het pannetje vullen met vanalles waar je zelf zin in hebt, hop in het gourmetapparaat en terwijl je gezellige gesprekken voert is er steeds een verrukkelijke kleine hap klaar. Het duurt uren voor je echt vol zit en je kunt ontspannen samen alles bespreken wat je maar wil terwijl je ondertussen iets te doen hebt. Smakelijk én gezellig! Maar dan moeten natuurlijk wel alle pannetjes er zijn. Stel je voor: daar zit het hele gezelschap, de tafel is gedekt, maar er blijkt een pannetje kapot of zelfs kwijt. Je kunt natuurlijk met anderen een pannetje delen maar het haalt toch een beetje het plezier eraf. Dit valt gelukkig gewoon te voorkomen, want Fiyo heeft voor alle bekendere merken gourmetsets de bijpassende pannetjes en die heb je met enkele muisklikken eenvoudig besteld. ideaal!

Ook als extra of reserve

Een voorbereid mens telt voor twee, dus als het gezelschap per ongeluk wat groter uitvalt of je wil sowieso het probleem van hierboven voorkomen, dan bestel je - slim als jij bent - gewoon een of meer pannetjes extra of reserve. Want voor zo'n klein bedrag weet je toch liever zeker dat jouw gezellig avondje niet meer mis kan gaan? En heb je teveel pannetjes voor je gourmetset, dan wissel je gewoon creatief met beurten wie er zijn pan in het toestel mag zetten. Daar kom je altijd onderling wel uit toch?

Waar kan ik mijn typenummer vinden?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw gourmetset, dan is het handig om eerst op merk en daarna in de linkerkolom te selecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je gourmetapparaat en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Gourmet onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!