Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Grastrimmer onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw grastrimmer

De grastrimmer: onmisbaar voor jouw tuin

Of de tuin nu winterklaar gemaakt moet worden of toe is aan een goed voorjaars onderhoud, een grastrimmer is het ideale instrument om te zorgen dat alles er strak en verzorgd bij ligt.

Grastrimmer of bosmaaier?

Een vraag die veel gesteld wordt is wat nu het verschil is tussen een grastrimmer en een bosmaaier. Hoewel de apparaten beiden voor soortgelijke taken ingezet worden, is het grootste verschil dat een grastrimmer voornamelijk gebruikt wordt voor het precies afwerken van rechte kantjes van (gemaaide) grasvelden en gazonnen. Een bosmaaier is groffer in gebruik en heeft krachtigere hak- en zaagbladen, bedoeld om ook takken, stronken en taaiere gewassen bij te werken. Een bosmaaier wordt dan ook vaker ingezet bij bijvoorbeeld hellingen, gebieden rond sloten enzovoort, waar een grastrimmer echt vooral bedoeld is om de randen van een grasveld strak af te werken. Vergelijk het gerust met het verschil tussen een trimmer en een tondeuse. Voor een tuin die op en top in orde moet zijn, is een grastrimmer dan ook een onmisbaar stuk tuingereedschap.

Grastrimmer repareren

Het is voor iedereen die trots in zijn of haar tuin legt dan ook enorm vervelend als de grastrimmer niet meer functioneert. Gelukkig bieden we bij Fiyo een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor jouw grastrimmer. Dus of je een trimmerdraad of verlengsnoer zoekt, de messen wil vervangen of meer aan je veiligheid en het onderhoud van jouw grastrimmer wilt denken, we bieden de nodige producten voor een breed aanbod aan merken. Klik gerust snel verder in bovenstaande categorieën voor de ideale onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten voor jouw grastrimmer.

Grastrimmer onderdelen en accessoires

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!