Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Greenway onderdelen

Kies jouw Greenway apparaat

Greenway, huismerk van Karwei

Veel winkelketens hebben zo hun huismerk, en ook de doe-het-zelf-keten Karwei is geen uitzondering. Voor tuinonderhoud en -verzorging boden ze lange tijd apparaten aan van het merk Greenway, dat exclusief bij hen verkocht werd. Helaas is rond 2014 het bedrijf achter Greenway failliet gegaan, en kan men geen nieuwe apparaten meer aanbieden. Als je een beetje rondsnuffelt vind je die nog wel op tweedehandssites, maar nieuw worden ze niet meer gemaakt. Dit levert helaas in sommige gevallen ook een probleem met garantie op, want je kunt voor een defect apparaat geen nieuwe meer krijgen. Dit tot grote spijt van de eigenaren van de Greenway bladblazers, grastrimmers, grasmaaiers en andere apparaten die nog altijd dienstbaar gewaardeerd worden.

Gelukkig valt er veel te repareren

Als grootste speciaalzaak voor onderhoud en onderdelen van elektronische apparaten in en rond het huis, krijgen wij dan ook vaak de vraag of we aan Greenway producten kunnen komen. Waar mogelijk bieden we de (laatste) originele onderdelen aan, maar we hebben ook voor onze klanten zo goed mogelijk uitgezocht welke producten geschikt zijn als vervangend alternatief. Zo kun je het meeste blijven halen uit jouw Greenway apparaat, want we hebben zelf ook inmiddels wel door dat deze lang meegaan en zeer geliefd zijn. Dat snappen wij, en we vinden dat een gekoesterd apparaat ook goed verzorgd moet blijven. Dus of je nu zoekt naar vervangende spoelen, snijmessen of hakbladen, je vindt bij ons de juist passende producten terug.

Ook voor onderhoudsproducten en accessoires

Maar je kunt ook bij ons terecht voor veel meer dan onderdelen. Want er zijn ook speciale producten verkrijgbaar waarmee je slijtage en andere problemen vrij goed kunt voorkomen of minstens beperken. Elk apparaat moet regelmatig schoongemaakt en gesmeerd worden voor het optimale gebruik. Dit zal de levensduur van je apparaat danig verhogen. En wil je nóg meer uit je apparaat halen, dan kun je eens bekijken of er niet wat handige accessoires te vinden zijn, zoals veelzijdige opzetstukken die jouw tuinapparaat veranderen in een heel ander handig stuk tuingereedschap. Zo kun je nog een tijd blijven genieten van jouw Greenway apparaat!

Waar kan ik mijn typenummer vinden?

Zoek je een accessoire of een onderdeel voor jouw tuinonderhoudstoestel, dan is het handig om eerst op merk en daarna in de linkerkolom te selecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je apparaat en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Greenway onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer