Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hakselaar onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw hakselaar

Of kies een categorie

De hakselaar, jouw effectieve tuinafval verwerker

Als de mouwen flink zijn opgestroopt en de tuin flink onder handen is genomen, dan zit je waarschijnlijk met een enorme berg takken en ander groot tuinafval opgescheept. Dat geeft even een tevreden gevoel: kijk, dit hebben we toch maar mooi even opgeruimd! Maar ja, dat tuinafval moet ook weer weg. En om er nu speciaal een container voor te laten komen als het ook gewoon in de groenbak zou passen, is natuurlijk overdreven. Zeker bij regelmatige grote hoeveelheden tuinafval komt een hakselaar enorm van pas. In plaats van moeilijk doen met takken breken en zwoegen op alles in de afvalbak proppen, steek je het gewoon in de hakselaar en hakkerdehak, je hebt een fijne gehakselde berg tuinafval die zó de bak in kan. Ideaal!

Hakselaar onderdelen en accessoires bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer