Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hansa onderdelen

Kies jouw Hansa apparaat

Hansa onderdelen

Hansa heeft een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten. Opgericht in Duitsland, heeft Hansa zich door de jaren heen gepositioneerd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige apparatuur. De focus van Hansa op innovatie en technologische vooruitgang heeft geleid tot een breed assortiment die bekend staan om hun duurzaamheid en efficiëntie.

Hansa diepvries en koelkast onderdelen 

De diepvriezers en koelkasten van Hansa zijn ontworpen om je levensmiddelen perfect vers te houden. De innovatieve technologieën van Hansa zorgen voor een stabiele temperatuur en optimale luchtvochtigheid, waardoor je etenswaren langer bewaard blijven. Mocht er toch iets kapot gaan, dan is het vinden van het juiste onderdeel vrij eenvoudig. Het typenummer, dat je vaak vindt aan de binnenkant bij de groentelade of op de bodem van het apparaat, is wat je nodig hebt om het juiste onderdeel te vinden bij Fiyo. Ook voor diepvriezers geldt dat het typeplaatje meestal op een goed toegankelijke plek zit, zoals de zijkant of achterkant van het apparaat​​.

Hansa wasmachine en wasdroger onderdelen

Hansa wasmachines en wasdrogers staan bekend om hun efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Ze bieden diverse programma's en functies die aansluiten bij de moderne behoeften van huishoudens. Problemen zoals een defecte deurvergrendeling of een versleten aandrijfriem kunnen echter voorkomen. Voor zowel wasmachines als wasdrogers vind je het typenummer meestal achter de deur of bij het scharnier. Met dit nummer kun je bij Fiyo gemakkelijk de juiste onderdelen zoals filters, pompen of aandrijfriemen vinden​​.

Onderhoud en reparatie: verleng de levensduur van je Hansa apparaten

Regelmatig onderhoud is belangrijk om de levensduur van je Hansa apparaten te verlengen. Voor wasdrogers betekent dit bijvoorbeeld het regelmatig schoonmaken van de condensor en het vervangen van de filters. Voor diepvriezers is het belangrijk om de vrieskast te ontdooien en de deurrubbers schoon te houden. Bij wasmachines moet je denken aan het reinigen van het wasmiddelbakje en het controleren van de afvoerfilters. 

Waarom onderdelen bij Fiyo bestellen?

Wanneer je onderdelen voor je Hansa apparaten nodig hebt, is Fiyo de plek waar je betrouwbaar en snel de juiste onderdelen vindt. We bieden zowel originele onderdelen als kwalitatieve alternatieven aan, en met ons uitgebreide aanbod ben je verzekerd van een duurzame oplossing. Bovendien helpt ons klantenserviceteam je graag met advies en ondersteuning bij het vinden van het juiste onderdeel.

Daarnaast is repareren in plaats van vervangen vaak niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor reparatie help je mee aan het verminderen van elektronisch afval.

Hansa onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist