Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Heggenschaar onderdelen en accessoires

Of kies een categorie

De heggenschaar houdt alles in 'vorm'

Of er nu hoognodig gesnoeid moet worden om jouw gewassen gezond te houden of omdat je esthetische wensen bij je tuin hebt, snoeien hoort bij elke tuin. Daar hoef je geen Edward Scissorhands voor te heten: als je een goede heggenschaar bezit, is de klus in een handomdraai geklaard. In elke vorm die jij wil, dus of de buxushaag in mooie patronen gesnoeid moet worden (sommige mensen gebruiken daar overigens een buxusschaar voor) of gewoon de heg strak horizontaal moet lopen, de heggenschaar is jouw betrouwbare maat die deze vervelende klus ontspannen verricht. Moet je je voorstellen dat je dit stukje bij beetje met een handmatige tuinschaar zou moeten bijknippen... Je moet er niet aan denken, toch? Dan is het wel zaak jouw heggenschaar in optimale staat te houden.

Heggenschaar onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende veiligheidsprodukten voor jouw heggenschaar, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons heggenschaar onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je heggenschaar zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!