Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hetelucht friteuse onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw hetelucht friteuse

Steeds populairder: de heteluchtfriteuse

Je ziet ze overal inmiddels: de hetelucht friteuse. Het lijkt wel of elk merk en elke winkelketen inmiddels een eigen model op de markt heeft gebracht. En dat is goed te begrijpen: in plaats van frietjes en snacks ondergedompeld in een volledige pan kokend heet frituurvet te bakken en al dat vet er zo in feite in terecht te laten komen, is bakken met hete lucht en een scheutje olie al een stuk gezonder. En lekkerder, zeggen de kenners!

Gezond en veelzijdig frituren

Bakken in een heteluchtfriteuse is eigenlijk meer alsof je in een oven bakt. Met hete lucht die gecirculeerd wordt en je snack of gerecht lekker knapperig doorbakt. Naast dat het gezond en lekker is, is het ook veelzijdig: je kunt in de heteluchtfriteuse ook (klein) brood bakken, vlees- of groentegerechten bereiden, en meer. De mengschoep (het ronddraaiend roerblad dat het eten rondschept in de friteuse) kan er namelijk ook prima uit gehaald worden, waardoor het al helemaal een soort mini-oven wordt. En het allerbeste: je hebt veel minder last van stank en andere geurtjes door de afwezigheid van de frituurvet-walmen. Kortom, voor de fijnproever is dit apparaat echt een schot in de roos. En dat merken we bij Fiyo, want er zijn veel verzoeken van klanten om onderdelen en accessoires voor deze nieuwe friteuses.

Merkverwatering van de Airfryer

In de volksmond heet dit apparaat een airfryer, maar dat is de merknaam van het toestel van Philips. Samen met Tefal's Actifry waren zij de pioniers op het vlak van deze vernuftige baktoestellen en dat heeft soms tot gevolg dat je merknaam de soortnaam wordt, een verschijnsel dat ook wel eens merkverwatering wordt genoemd. Maar net als de knapperige frietjes die eruit komen heeft Philips zelf niet zo'n last van die verwatering. Ondanks de komst van de De'Longhi Multifry en verschillende andere sterke concurrenten, is de Philips Airfryer nog steeds het populairste heteluchtfriteuse merk in Nederland.

Onderdelen en accessoires

Ondanks alle vernuftige veelzijdigheid is een heteluchtfriteuse doorgaans een eenvoudig apparaat. Een goed afgeschermde binnenkant, een stevig afsluitdeksel, de eerder vermelde mengschoep, een ring om te voorkomen dat de frietjes uit de pan vallen, een frietmandje, veel meer is het meestal niet. Daarom zijn er vaak ook veel leuke accessoires voor te vinden zodat je heteluchtfriteuse optimaal inzetbaar is, als een soort bakkende en bradende keukenmachine. Zo heb je snackmandjes, bakblikken, grillroosters, bakplaatjes, serveermandjes (zoals het welbekende snackmandje) en nog veel meer. En ben je de doseerschep kwijt waarmee je het schepje olie toevoegt? Al deze accessoires en onderdelen vind je gewoon bij Fiyo en heb je met een muisklikje of met enkele vingerprikjes op je smartphone besteld. Dat gaat al bijna net zo makkelijk als frituren in je heteluchtfriteuse!

Onderhoud is enorm belanrgijk!

Met accessoires haal je meer uit je apparaat, maar minstens zo belangrijk is het natuurlijk dat je heteluchtfriteuse lang mee blijft gaan. Je wil toch jarenlang smakelijk frituurplezier van jouw airfryer of actifry hebben? Maak dan ook zeker altijd even na elke kookbeurt alles grondig schoon met een frituurreiniger, bijvoorbeeld - een kwestie van dat je echt alle olie- en vetresten uit het apparaat hebt gehaald. Vaak kunnen de verschillende onderdelen van je heteluchtfriteuse makkelijk eruit gehaald worden en bijvoorbeeld in de vaatwasser schoongemaakt worden. Ook voor onderhoudsproducten en reinigers kun je bij ons terecht.

Welk model heteluchtfriteuse heb ik?

Om het juiste onderdeel voor jouw hetelucht friteuse te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw hetelucht bakker. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Hetelucht friteuse onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!