Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

HiKOKI onderdelen

Hitachi is nu Hikoki

Het merk Hitachi is vrijwel elke klusser wel bekend, maar per oktober 2018 is dit merk van naam veranderd. De bekende power tools en andere apparaten van deze topproducent zijn per die datum enkel nog verkrijgbaar onder de merknaam Hikoki, een samenvoeging van hun bedrijfsnaam Hitachi Koki, dat zelf al is veranderd naar Koki Holdings. Een bijzondere naamsverandering na 70 jaar, maar in het hart van de Hikoki tools klopt natuurlijk het vertrouwde Hitachi hart verder.

Hikoki, power tools en meer

De naamsverandering kwam zeker in Europa nog wel als een verrassing, maar in veel doe-het-zelfzaken stond deze met grote promotie aangekondigd. Gelukkig is er weinig ernstigs aan de hand: wie onderdelen of accessoires zoekt voor Hitachi apparaten, zal merken dat ook alles wat op een Hitoki apparaat past, gewoon geschikt is voor je ouwe trouwe kluskameraadjes. En ook op het gebied van accessoires zijn de verschillen meestal beperkt tot een logootje. Je kunt dus gerust een product van Hitoki bestellen als je eigenlijk op zoek was naar iets van Hitachi!

Geschiedenis van Hikoki

In 1910 introduceerde elektrisch ingenieur Namihei Odaira de eerste 5-paardenkracht elektrische inductiemotor die Japan kende. Hij produceerde deze machines, aanvankelijk bedoeld voor de kopermijn-industrie, als in-house project van het mijnbedrijf van Fusanosuke Kuhara. De plek waar het bedrijf gevestigd was, was de stad Hitachi, waar deze uiteindelijke multinational nog steeds haar naam aan dankt. Hitachi is inmiddels een reusachtige marktspeler in bijna elk elektronisch gebied, van LCD-schermen en harde schijven, tot militaire voertuigen, liften en roltrappen, tot zelfs geldautomaten en treinen. Bij Fiyo richten we ons vooral op de power tools, tuinonderhoud gereedschap, en de huishoudelijke apparaten van Hitachi.

Hikoki onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer