Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hotpoint Ariston onderdelen

Hotpoint Ariston onderdelen

De Ariston producten zijn precies wat je nodig hebt voor je dagelijkse klusjes. Ze combineren prestaties, design en efficiëntie. Het Amerikaanse merk zorgt ervoor dat je jarenlang niet hoeft te stressen over de kwaliteit van je koffie of het bewaren van je eten. In onze winkel vind je alle reserveonderdelen voor je favoriete Hotpoint Ariston apparaten:

  • Koffiezetapparaat
  • Vriezer
  • Fornuis
  • Oven
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Wasdroger

Kies het product waarin je geïnteresseerd bent en zoek naar het onderdeel dat je nodig hebt. Zo ontdek je de lijst met alle reserveonderdelen en accessoires die we voor elk type apparaat hebben. We hebben meer dan een honderdtal onderdelen, je vindt vast wat je nodig hebt!

Hotpoint Ariston: De naam verandert, de geest blijft hetzelfde

Hotpoint is opgericht in 1911. Dit Amerikaanse merk heeft een bijzonderheid. Het is ook in Chinese handen. De Haier Group heeft de exploitatierechten van het bedrijf in Amerika, terwijl Whirlpool in Europa actief is. Hotpoint Ariston werd vervolgens overgenomen door General Electric, dat op zijn beurt eigendom is van Indesit. Dit laatste bedrijf gaf het de naam Hotpoint Ariston, de benaming die in Europa voor de producten wordt gebruikt. Al deze veranderingen hebben de expertise en knowhow van het bedrijf niet aangetast, integendeel. Al deze entiteiten rond Hotpoint Ariston hebben hun techniek en marktkennis ingebracht om het beste aan hun gemeenschap te garanderen. Trouwens, Hotpoint zet sterk in op innovatie om steeds elegante en slimme apparaten aan te bieden. Deze zijn vooral gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen om urenlang uitzonderlijke prestaties te leveren. De collecties van Hotpoint zijn ontworpen om je interieur te verfraaien en alle taken in een leefruimte te vergemakkelijken.

Fiyo staat voor je klaar

Wil je weten welk onderdeel je nodig hebt? Dan moet je het type of modelnummer van je apparaat vinden. Dit nummer bestaat uit letters, cijfers of een combinatie daarvan, en is te vinden op de plaatjes van de fabrikant, op een sticker of in je gebruiksaanwijzing. Je kunt ook zoeken via de zoekbalk door je modelnummer in te voeren. Dit is een combinatie van cijfers en letters die meestal achter of onder je apparaat op een sticker of plaatje staat of in je gebruiksaanwijzing. Er zijn veel onderdelen in huishoudelijke apparaten die snel en gemakkelijk vervangen kunnen worden zonder dat je een monteur hoeft te bellen. In plaats van je machine te vervangen of in een hoek van de kamer te laten staan, kun je het beste uit je apparaten halen. Door dit te doen, verbeter je je machines en bespaar je geld. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan en zelf kan doen. Met Fiyo, zit het in je! Als je vragen hebt, kun je ons hier contacteren of via Facebook!

Bestel eenvoudig en veilig online

Fiyo is specialist in de online verkoop van onderdelen en accessoires om je apparaten te repareren, te onderhouden of de functionaliteiten uit te breiden, zowel binnen als buiten je huis of werkplek. Alle producten die je in onze winkel bestelt, worden met de grootste zorg voorbereid en verzonden waar je maar wilt. Als je bij ons bestelt, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling die 100% veilig is. Hulp nodig bij het vinden van het product dat je nodig hebt? Ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op en we helpen je om te vinden wat je nodig hebt!