Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparaten

Alle huishoudelijke apparatuur merken (van a t/m z)

Sta eens stil bij de vooruitgangen in het huishouden!

Er is in een paar eeuwen tijd enorm veel drastisch veranderd in de manier waarop we schoonmaken. Sta daar gerust eens bij stil! In plaats van jouw kleding tot rafels te schrobben op de ribbels van een wasbord in een plonsende tobbe, en een raspige bezem over de ruwe vloer te jagen om zo het hardnekkige stof enkel te verplaatsen, doe je nu alles in het huishouden in feite in een handomdraai. Hoeveel makkelijker een apparaat als de stofzuiger bijvoorbeeld jouw leven al gemaakt heeft - en dan hebben we het nog niet eens over de voortdurende innovaties als de robotstofzuiger. Of hoe je met een paar drukken op de knop en een zeepbakje vullen een apparaat voor jouw gehele was kunt laten zorgen. En naast die wasmachine staat de wasdroger die het onnodig maakt te klungelen met lijnen en knijpers. Je hoeft eigenlijk steeds minder naar het huishouden om te kijken dezer dagen: voor elke huishoudelijke taak is er wel een apparaat op de markt. Stel je voor, dat je jouw huidige huishouden zou moeten draaien met de middelen van een eeuw terug! Dat is toch niet meer voor te stellen? Zeker niet in deze tijd waarin de vele apparaten zelfs nog met jouw smartphone en laptop communiceren. Wie weet wat de nabije toekomst nog meer voor verbluffends brengt!

Alle huishoudelijke apparatuur onderdelen

Als er een apparaat in jouw huishouden ineens mee ophoudt, kan het daarom ook al snel voelen alsof je naar de Middeleeuwen teruggeworpen bent. Daar sta je dan, met je mand vol was (of erger nog, met alle was die klem zit in de wasmachine...). Of daar sta je dan, met een kapotte stofzuiger, terwijl het halve huis nog gezogen moet worden. Veger en blik is geen optie, moet je toch schoorvoetend toegeven. Je hoeft gelukkig niet met de handen in het haar te wanhopen als er eens een huishoudelijk apparaat kapot gaat: bij Fiyo, de compleetste onderdelen webshop van Nederland, kun je eenvoudig alle vervangende onderdelen bestellen voor jouw huishoudelijke apparaten. Natuurlijk bieden we ook dingen aan die regelmatig vervangen moeten worden, zoals een nieuwe stofzuigerzak, luchtfilter en ga maar door. Bovendien bieden we de nodige accessoires voor jouw apparaten, waardoor deze energiezuinig en veelzijdiger kunnen werken. Want niets maakt ons gelukkiger dan dat jouw huishouden weer gesmeerd loopt. Dat vinden wij 'schoon'!

Huishoud producten nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo helpt je graag zo snel mogelijk bij problemen met jouw huishoudelijke apparaten. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw wasmachine ermee ophoudt, de knop van jouw stofzuiger afbreekt, je plots geen microvezel roldoek meer in je voorraad aantreft voor jouw schrobmachine, en sturen je meteen het gewenste apparaat onderdeel op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat je de juiste onderdelen van het huishoudelijk apparaat hebt ontvangen. Heb je graag hulp bij het kiezen van jouw onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij je thuis of op een ander gewenst adres af.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!