Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ignis onderdelen

Ignis onderdelen en accessoires

Ignis, topklasse uit Italië

Ignis, de Italiaanse producent van topkwaliteit en prachtig ontworpen huishoudelijke apparaten, is onderdeel van de wereldwijde Whirlpool Corporation. Ignis staat inmiddels bekend om haar prachtige en krachtige koelkast modellen, gasfornuizen, magnetrons, vaatwassers en meer. Ondanks haar veelbewogen en unieke geschiedenis blijft Ignis tot op de dag van vandaag een van de beste merken op het gebied van elektronische huishoud apparaten.

Geschiedenis van Ignis

Ignis werd opgericht in 1946 door Milaan Giovanni Borghi, en is dus al meer dan een halve eeuw fabrikant van gerenommeerde huishoudelijke apparatuur. Ignis betekent vuur in het Latijn, en het is dan ook passend dat een van de allereerste producten van dit bedrijf een elektrische kookplaat was. In de jaren '70 nam Philips het bedrijf over, toen Ignis de tweede grootste producent van huishoudelijke apparaten was (Zanussi was de koploper). Begin jaren '90 werd Ignis eigendom van Whirlpool.

Welk Ignis apparaat heb ik?

Wil je Ignis onderdelen bestellen? Dan heb je het typenummer van jouw Ignis apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op jouw apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heb je het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. Je ziet dan alle onderdelen van Ignis die bij jouw apparaat passen.

Ignis onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!