Softijsmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw ijsmachine

Of kies een categorie

Met de softijsmachine een crème wanneer je maar wil

Laat ons eerlijk zijn: in Nederland is de zon een ronduit onbetrouwbaar onderdeel van de dagplanning. Hij duikt op én verdwijnt wanneer hij maar wil, en de echt zonnige dagen zijn zeldzaamheden. Dus om een vrieskast vol ijsco's te hebben liggen is ietwat overdreven. Maar áls de zon zich laat zien, hebben we toch allemaal direct zin in een ijsje, geef toe. Dan is het maar wat fijn als je een ijsmaker hebt staan, waarmee je rap een heerlijk softijsje produceert.

En toen was er iets kapot...

Hoe handiger het apparaat, hoe erger het is als er iets kapot of kwijt is. En zeker als die zon zo stralend aan de hemel staat. Gelukkig is het bij Fiyo gewoon mogelijk om met enkele muisklikken of enkele tikjes op de smartphone een bestelling te plaatsen voor dat ene onderdeel of accessoire dat je nodig hebt om weer met je ijsmachine verder te kunnen werken. We gaan, ongeacht het mooie weer, meteen voor je aan de slag en sturen het gewenste onderdeel aan je op. Zodat jij klaar bent voor de volgende keer dat de zon zich weer eens laat zien!

Softijs apparaat onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer