Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Indesit onderdelen

Indesit onderdelen en accessoires

Alles van Indesit

Indesit is een Italiaanse fabrikant van witgoedartikelen, gevestigd in Fabriano, Ancona. In 1975 werd dit bedrijf opgericht onder de naam Merloni Elettrodomestici SpA. Of eigenlijk was Indesit toen zijn grootste concurrent, maar in 1985 maakte Vittorio Merlini, de oprichter van het eerder genoemde bedrijf, daar korte metten mee door het merk Indesit over te nemen. Sindsdien heet Merloni Elettrodomestici SpA dus Indesit. Een leuk caféweetje! Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw Indesit apparaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn partner van Indesit. Wij verkopen veel onderdelen van Indesit zoals een hangreep, deurscharnier en koolborstels. Door deze te vervangen repareer je bijvoorbeeld jouw koelkast, wasmachine en vaatwasser. De types die wij het meest verkopen zijn de Indesit IWC 5145, Indesit DI630a en de Indesit IS60v.

Welk Indesit aparaat heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw apparaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kunt vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek, bijvoorbeeld aan de achter- of onderkant van het apparaat. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de Indesit onderdelen vind die bij jouw apparaat passen.

Onderdelen van Indesit nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!