Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

iRobot onderdelen

Kies jouw iRobot apparaat

iRobot robot stofzuiger onderdelen en accessoires

iRobot robot stofzuiger

iRobot is een Amerikaans bedrijf uit Massachusetts dat zich al sinds 1990 richt op het ontwikkelen van praktische robots. Hun bekendste uitvinding van het moment, waar ze ook onbetwiste marktleider in zijn, is de robotstofzuiger. Dit handige apparaat maakt kalmpjes en zelfstandig jouw vloer schoon terwijl jij iets anders kunt doen. En als hij opgeladen moet worden, keert hij zelf terug naar zijn oplader. Een ideaal apparaat dat in steeds meer huishoudens opduikt. Want als je weinig tijd heeft voor het huishouden, waarom zou je dan geen iRobot robotstofzuiger nemen die je van die zorg verlost? Bovendien is het een heel klein apparaat dat moeiteloos overal komt, ook onder jouw meubelen. Hij 'scant' zelf de vloer voor vuil en ruimt alles op wat hij tegenkomt. Het lijkt toekomstmuziek, maar deze robotstofzuigers zijn nu beschikbaar voor elk huishouden. Heb jij er al eentje?

Robotstofzuiger onderdelen van iRobot

Als je zo'n geweldige robot stofzuiger van iRobot in huis hebt, is het wel zaak om hem goed te onderhouden. Zo kan de borstel (de stofzuigmond) slijten, moeten de filters regelmatig vervangen worden, en natuurlijk zou er altijd iets met de oplaad adapter mis kunnen gaan. Dat is lastig, maar geen reden om naar de winkel te rennen voor een volledig nieuwe robotstofzuiger. Integendeel: bij de meest complete onderdelenwinkel op internet, Fiyo, vind je snel en eenvoudig het onderdeel dat je nodig hebt. We doen er alles aan om dit snel en zorgvuldig bij je thuis te bezorgen, zodat jouw robotstofzuiger snel weer aan de slag kan! Kijk dus zeker even in bovenstaande categorieën of het onderdeel dat je nodig hebt, in ons assortissement zit.

Onderdelen van iRobot nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer