Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Juno Electrolux onderdelen

Juno Electrolux onderdelen

Juno-Electrolux, oorspronkelijk opgericht in Duitsland, staat bekend om kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Na de overname door het Zweedse Electrolux, een van de grootste fabrikanten wereldwijd op dit gebied, combineerde Juno-Electrolux Duitse precisie met Zweedse innovatie. Dit resulteerde in een uitgebreid aanbod van hoogwaardige apparaten die bekend staan om hun duurzaamheid en innovatieve technologie.

Onderdelen en accessoires voor Juno-Electrolux

Bij Fiyo begrijpen we dat het vinden van de juiste onderdelen voor je Juno-Electrolux apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom maken we het je makkelijk. Elk Juno-Electrolux apparaat heeft een uniek typenummer, vaak te vinden op het typeplaatje van het apparaat. Dit nummer helpt je bij het vinden van de perfect passende onderdelen.

Typenummer vinden per Juno-Electrolux apparaat

  • Afzuigkap: Vaak aan de binnenkant van de afzuigkap of achter de filters.
  • Diepvries: Meestal aan de binnenkant van de deur of aan de zijkant van de binnenzijde.
  • Fornuis & Kookplaat: Kijk bij het openen van de ovendeur aan de rand of onderop de kookplaat als je deze optilt.
  • Koelkast: Op de binnenwand, vaak naast of boven de groentelade.
  • Magnetron & Oven: Aan de binnenkant van de deur of aan de zijkant van de deuropening.
  • Vaatwasser: Aan de rand van de deur als je deze opent.
  • Wasdroger & Wasmachine: Achter de deur of aan de achterkant van het apparaat.

Waarom onderdelen bestellen bij Fiyo?

Het repareren van je apparaat met de juiste onderdelen verlengt niet alleen de levensduur, maar het is vaak ook beter voor het milieu dan het kopen van een nieuw apparaat. Fiyo biedt zowel originele Juno-Electrolux onderdelen als uitstekende alternatieve onderdelen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en budget. Met onze eenvoudige zoekfunctie en het gebruik van het typenummer, vind je gemakkelijk wat je zoekt. Daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen met advies en ondersteuning.

Juno Electrolux onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist