Kantenfrees onderdelen en accessoires

Kies het merk van je kantenfrees

Alle kantenfrees merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De klus is slechts geklaard met de kantenfrees

Als ervaren klusser lach jij schamper bij de neerbuigende uitdrukking 'de kantjes eraf lopen', want jij weet: bij een echt goede afwerking hoort dat de kanten keurig afgeslepen zijn. Dat is geen afraffelen maar vakmanschap, dus degene die de uitdrukking heeft bedacht weet niet waar hij of zij over spreekt. Dat moment dat je de kantenfrees erbij kunt pakken is dan ook een klein feestje: bijna is het gedaan! Met de kantenfrees maak je de randen van die zelfontworpen tafel fraai afgerond, of slijp je andere hoeken onscherp en veilig voor gebruik. Het is slechts afgewerkt als de kantenfrees tevreden zwijgt.

Dat is rot: kantenfrees kapot...

Zelfs met het keurigste onderhoud ter wereld gaat geen enkel apparaat voorgoed mee zonder enige slijtage of breuk. Ook de kantenfrees, robuust als het apparaat ook is, heeft niet het eeuwig leven. Gelukkig valt er aan de kantenfrees het nodige te vervangen waarmee de levensduur fors gerekt kan worden. Maar vooral de keerbeitels dienen bijtijds vervangen te worden: dit zijn de onderdelen waarmee de frees slijpt. Zolang die nog scherp zijn is er niets aan de hand, maar worden deze bot, dan is het tijd deze rap te vervangen. Anders moet de frees enorm hard werken en zal de motor sneller de geest geven. Dat willen we natuurlijk niet!

Welke kantenfrees heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke hoekenfrees, moet je eerst even op het merk van je freesmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op je frees.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer