Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Karcher onderdelen

Karcher onderdelen en accessoires

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is natuurlijk wereldberoemd geworden met hun bijna industriële hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Deze krachtige hogedrukspuit wordt inmiddels breed ingezet voor het wassen van auto's, het schoonspuiten van opritten, ga maar door. De toegevoegde waarde van een Kärcher hogedrukspuit in de tuin en bij de overige activiteiten rondom het huis is niet te onderschatten. Deze veelzijdige hogedrukreiniger kan natuurlijk altijd een defect onderdeel hebben. Gelukkig is de hogedrukreiniger van Kärcher makkelijk te repareren en hebben we een veelvoud aan originele, zacht geprijsde onderdelen van Kärcher in ons assortissement.

Kärcher stofzuiger

Iets minder bekend is de stofzuiger van Kärcher, maar die doet zeker wat betreft kwaliteit niet onder voor de hogedrukreiniger van hetzelfde merk. Een Kärcher stofzuiger is een krachtig apparaat waar het huishouden eenvoudig en grondig mee schoongemaakt kan worden. Of je nu een stofzuigerzak nodig hebt voor deze superstofzuiger, of een pistoolgreep, we hebben alle Kärcher stofzuiger onderdelen die je maar nodig kunt hebben in onze catalogus. Met enkele eenvoudige klikken heb je zo besteld wat je nodig hebt en wordt uw Kärcher stofzuiger onderdeel of hogedrukreiniger onderdeel snel en eenvoudig bij jou thuisgeleverd. Zodat jij weer jarenlang plezier kunt hebben van jouw Kärcher apparaat!

Kärcher schoonmaak en onderhoud

Kärcher biedt een breed assortissement schoonmaak- en onderhoud apparaten voor in en om het huis. Zo vind je hier Bij Fiyo ook onderdelen voor hun modellen dompelpomp, voor jouw Kärcher vloerreiniger, diverse schrob- en reinigingsmachines, en ook voor hun innovatieve Window Vac. Bovendien bieden we veel accessoires waarmee jij veel meer uit jouw Kärcher apparaten haalt. Wat dacht je van een strijkijzer dat je op jouw stoomreiniger kunt aansluiten? Of een volledige terrasreiniger voor op jouw hogedrukreiniger? Dit en veel meer vind je in ons Kärcher onderdelen en accessoires assortissement. Klik dus zeker rond in de gewenste apparaatcategorie en laat je inspireren.

Welk Kärcher apparaat heb ik?

Om de goede Kärcher onderdelen te bestellen, heb je het typenummer van jouw Kärcher apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar je het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra je het nummer hebt gevonden dan kun je hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Kärcher voor jouw apparaat verschijnen.

Kärcher onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!