Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Kettingzaag onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw kettingzaag

Onderdelen, accessoires en onderhoud voor de kettingzaag

Zoals je kettingzaag door taai hout heen raast zou je haast denken dat het ding onverwoestbaar is. Maar iedereen die wel eens een haperende kettingzaag heeft meegemaakt kan je vertellen: dat is hij zeer zeker niet. Hoe krachtig de motor en de zaagketting ook zijn, het blijft een roterend mechanisme waar vanalles tussen kan komen te zitten dat de werking dwarsligt of zelfs stil legt. En je moet er toch niet aan denken dat je met de hand moet gaan zagen! Gelukkig valt er bijna altijd wel iets aan te doen. Sowieso is een goede tip om regelmatig het zaagblad te vervangen zodat de motor minder hard hoeft te werken, want dan slijt die laatste minder hard. Het meeste plezier heb je van een kettingzaag die lang meegaat, dus grondig reinigen, goed oliën en met regelmatig ververste zagen werken zijn van cruciaal belang. Daarom biedt Fiyo al deze onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten aan voor jouw kettingzaag. Kun jij je gewoon weer druk maken over de klus die de zaag zal moeten klaren.

Kettingzaag onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende veiligheidsprodukten voor jouw kettingzaag, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons kettingzaag onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je motorzaag zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!