Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Onderdelen en accessoires voor keuken apparaten

Alle keuken apparatuur merken (van a t/m z)

Alles voor jouw keuken

Goed eten is niet alleen belangrijk om stomweg van in leven te blijven, het is ook belangrijk voor je welzijn, je gemoed, de onderlinge familiebanden en veel meer. Voor veel huishoudens is samen eten een rustpunt in de hectische dag waar men ook samen alles van de dag bespreekt, lief en leed met elkaar deelt. Jouw keuken is daarom van enorm belang voor de kwaliteit voor je leven. En daarom is menig keuken uitgerust met allerlei apparaten die het bereiden van interessante, smakelijke, feestelijke en heerlijke maaltijden mogelijk maakt. En om natuurlijk de vaat achteraf weer te reinigen.... Dan kan het een enorme verstoring van de dag betekenen als iets in jouw keuken plots niet meer werkt. De apparaten in jouw keuken zorgen voor jou, dus als zo'n apparaat kapot gaat, is het toch een beetje jouw plicht om omgekeerd voor dat apparaat te zorgen.

Alle keuken apparatuur onderdelen

Fiyo is een onvervalst Brabants bedrijf, en als bourgondiërs snappen wij als geen ander het belang van goed werkende keukenapparaten. Daarom bieden wij voor veel kookapparatuur, vaatwassers en meer, de nodige onderdelen en accessoires om jouw apparaat weer optimaal, of zelfs beter en veelzijdiger dan voorheen, te laten werken. Als jij tevreden in jouw keuken bent, proef je dat immers ook aan de maaltijden. En wij vinden dat er goed gesmuld moet kunnen worden!

Keuken producten nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo helpt jou graag zo snel mogelijk bij problemen met jouw keuken apparaten. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw vaatwasser niet werkt, de knop van jouw fornuis afbreekt, jouw blender glas gebroken is, en sturen je meteen het gewenste apparaat onderdeel op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat je de juiste onderdelen van het keuken apparaat heeft ontvangen. Heb jij graag hulp bij het kiezen van jouw onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij jou thuis of op willekeurig welk aangegeven adres.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!