Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Keukenmachine & mixer onderdelen en accessoires

Alles voor keukenmachines

Een goed uitgeruste keuken heeft tegenwoordig vrijwel gegarandeerd ook een keukenmachine staan. Deze veelzijdige machines maken in een handomdraai deeg, snijden groeten en fruit, bereiden vele gerechten of besparen jou de nodige tijd achter een snijblok. Ook zijn veel keukenmachine merken inmiddels gespecialiseerd in een moderne uitstraling voor hun keukenmachine, zodat deze apparaten als prachtige juweeltjes het interieur van jouw keuken verfraaien. Zeker merken als Kenwood, Krups en Moulinex misstaan niet in jouw keuken.

Keukenmachine onderdelen en accessoires

Net als bij elk ander apparaat dat toegevoegde waarde in het huishouden biedt, is het ook zaak jouw keukenmachine goed te onderhouden. Dit kan betekenen dat je af en toe jouw keukenmachine onderdelen zal moeten vervangen. Er kan natuurlijk altijd ook eens een mengkom breken of een sikkelmes verslijten. Ook kun je zorgen dat jouw keukenapparaat nog veelzijdiger functioneert als je er aanvullende accessoires aan toevoegt. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires voor jouw keukenmachine in voorraad.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!