Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Kic onderdelen

Kic onderdelen

Bij Fiyo geloven we dat je meer uit je apparaten kunt halen. Dat geldt ook voor je Kic apparaten. Van je afzuigkap tot aan je wasmachine, elk apparaat verdient het om optimaal te functioneren. Daarom staan wij klaar met een breed assortiment aan Kic onderdelen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een onderdeel voor je Kic koelkast, een nieuwe plaat voor je Kic kookplaat, of een filter voor je Kic afzuigkap, bij Fiyo vind je wat je zoekt.

Het belang van het juiste typenummer 

Voordat je een Kic onderdeel bestelt, is het belangrijk om te controleren of dit past in jouw specifieke Kic apparaat. Dit doe je aan de hand van het typenummer van je apparaat. Het typenummer vind je op het typeplaatje, vaak geplaatst op een locatie specifiek voor elk apparaat. Voor een afzuigkap zit dit bijvoorbeeld bijna altijd op de buitenkant, terwijl je voor een diepvries het plaatje meestal op de bodem aan de linkerkant vindt​​.

Waarom repareren een goed idee is

In plaats van een nieuw apparaat te kopen, kun je met het vervangen van een onderdeel je Kic apparaat vaak weer als zo goed als nieuw krijgen. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook beter voor het milieu. Door te repareren verminder je afval en draag je bij aan een duurzamere wereld. Bovendien geeft het vervangen van een onderdeel of het repareren van een apparaat een gevoel van voldoening en zelfstandigheid. Met behulp van onze instructievideo's en het advies van onze klantenservice is het vervangen van onderdelen eenvoudiger dan je denkt.

Kies voor originele of alternatieve Kic onderdelen

Bij Fiyo heb je de keuze tussen originele Kic onderdelen en kwalitatieve alternatieven. Beide opties sluiten naadloos aan bij jouw apparaten. Originele onderdelen garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Kic gewend bent. Alternatieve onderdelen bieden vaak een voordeligere oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit of functionaliteit. 

Waarom je bij Fiyo moet zijn voor je Kic onderdelen

Wij bij Fiyo begrijpen het belang van een soepel lopend huishouden. Daarom streven we ernaar om het zoeken en bestellen van het juiste onderdeel zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze website is ontworpen om je snel naar het juiste onderdeel voor jouw Kic apparaat te leiden. Onze klantenservice staat bovendien klaar om je te helpen bij eventuele vragen of voor advies. Bestellen bij Fiyo betekent kiezen voor snelle levering, uitstekende service en een uitgebreid assortiment aan Kic onderdelen. Zo zorgen we ervoor dat je jouw Kic apparaten weer snel en eenvoudig in gebruik kunt nemen.

Maak de duurzame keuze en kies ervoor om je Kic apparaten te repareren met de onderdelen van Fiyo. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je apparaten maar draag je ook bij aan een groenere planeet. Ontdek vandaag nog ons ruime assortiment aan Kic onderdelen en accessoires en ervaar de kwaliteit en service van Fiyo.

Kic onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist