Betalen

Heb je vragen of wens je hulp met het plaatsen van jouw bestelling? Bel ons gerust via: 085-0474055.

De prijzen op Fiyo.nl zijn altijd inclusief BTW. Bij Fiyo kun je op verschillende manieren betalen. Om ervoor te zorgen dat jouw betaling veilig en snel verloopt werken wij samen met Adyen en Paypal. Deze partijen zijn erin gespecialiseerd om je transactie veilig te laten verlopen. Zo kun jij onbezorgd online winkelen.

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

> Snel, simpel en veilig online betalen via jouw eigen bank.
> Betaling komt direct bij ons binnen, dus jouw bestelling wordt direct verwerkt.
> iDEAL is bij Fiyo.nl volledig gratis.

Met digitale acceptgiro jouw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Fiyo.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Fiyo.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100 als je voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Ben je al bekend bij Afterpay kun je betalen tot een bedrag van € 150. Gelieve contact met ons op te nemen als je een hoger bedrag per digitale acceptgiro wenst te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Betalen per acceptgiro kost jou € 1,99 aan extra betaalkosten.

Hoe werkt het?

Je ontvangt jouw bestelling thuis en een aantal dagen later ontvang je een acceptgiro per e-mail. Daarna heb je 14 dagen de tijd om door middel van deze acceptgiro te betalen.


Wat zijn de voorwaarden?
Er kan alleen van acceptgiro-betaling gebruik worden gemaakt als:  
> je een bestelling plaatst als particulier;
> het factuur- en bezorgadres in Nederland ligt (let op: geen postbus);
> jouw verzoek om te betalen via AfterPay® online door AfterPay geautoriseerd wordt.

Als je kiest voor betaling achteraf per acceptgiro, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Fiyo.nl overgedragen aan AfterPay. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Op Fiyo.nl kun je ook met jouw Nederlandse MasterCard of VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

> Na verificatie kan jouw bestelling direct worden verstuurd.
> Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> Creditcardbetalingen zijn bij Fiyo.nl volledig gratis.

Vooruitbetalen per bankoverschrijving betekent dat je, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van jouw bank. Onze betalingsprovider Adyen zorgt voor een veilig verloop van jouw betaling. Je moet daarvoor naar een bankrekeningnummer van Adyen overschrijven. Belangrijk daarbij is dat je het vermelde referentienummer invult bij jouw betaling. Dit is noodzakelijk om jouw bestelling te koppelen aan jouw betaling. Zonder het referentienummer wordt jouw betaling teruggestort en jouw bestelling geannuleerd.


  • Houd rekening met één tot drie werkdagen verwerkingstijd.

  • Bij ontvangst van jouw betaling wordt jouw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

  • Bankoverschrijving bij Fiyo.nl is volledig gratis.

Via Paypal kun je online op een veilige en snelle manier met alle populaire creditcards (waaronder Visa, Mastercard en American Express) betalen. Ook is het mogelijk via Paypal te betalen met een krediet dat je via een bankoverschrijving kunt opwaarderen. Om Paypal te kunnen gebruiken moet je je registreren op de Paypal site of als bestaande gebruiker inloggen. Je wordt doorgestuurd naar de Paypal site zodra je voor de betalingsoptie 'Paypal' hebt gekozen tijdens het bestelproces. Je gegevens worden daarin beveiligd opgeslagen en worden niet aan ons verstrekt.

  • Na verificatie kan jouw bestelling direct verstuurd worden.

  • Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer