Betalen

Wij bieden 4 verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, Paypal en Afterpay. Klik op één van de onderstaande betaalmethoden voor meer uitleg.

Let op: alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Wij berekenen geen transactiekosten, tenzij anders vermeld.

Met iDEAL betaal je eenvoudig via de online omgeving van je eigen bank. Wanneer je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Van Lanschot Bankiers, Moneyou, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos bank heb je toegang tot iDEAL.

Waarom kiezen voor iDEAL?

> Snellere verzending door directe betaling
> Veilig en simpel online betalen via je eigen bank
> Betalen met iDEAL is volledig gratis bij Fiyo

Bij Fiyo betaal je met een MasterCard of VISA-kaart van een Nederlandse aanbieder. Het is helaas niet mogelijk te betalen met buitenlandse creditcards. We gaan zorgvuldig met creditcardgegevens om. Hiervoor werken we nauw samen met onze betalingsprovider Adyen.

Waarom kiezen voor Creditcard?

> Creditcard wordt pas na levering belast
> Creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd
> Betalen met Creditcard is volledig gratis bij Fiyo

Liever pas na ontvangst van je bestelling betalen? Geen probleem. Kies in stap 3 van het bestelproces voor deze betaalmethode. Betaal binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de digitale acceptgiro aan AfterPay direct vanuit je eigen e-mailbox. De digitale acceptgiro sturen we naar het e-mailadres dat je tijdens de bestelling hebt ingevuld.


Let op:
  • Je kan gebruik maken van deze betaalmethode tot een bestelbedrag van €500,-.

  • Tijdens het bestelproces voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden door Afterpay, dan adviseren wij je om een andere betaalmethode te kiezen.

  • Je kan enkel gebruik maken van Afterpay als je de bestelling als particulier zijnde plaatst. Het opgegeven factuur- en bezorgadres moeten van Nederlandse aard zijn (dus ook geen postbus).

  • De transactiekosten voor betaling via Afterpay middels een digitale acceptgiro bedragen € 1,99.

  • Als je voor deze betaaloptie kiest, dragen wij de rechten ten aanzien van het door jou verschuldigde bedrag over aan AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van AfterPay.

Via een PayPal account kan je op een veilige en snelle manier met alle populaire creditcards (waaronder Visa, Mastercard en American Express) betalen. Om Paypal te kunnen gebruiken moet je eerst een account aanmaken. Wanneer je PayPal selecteert als betaaloptie in stap 3 van het bestelproces, word je naar de beveiligde omgeving van PayPal geleid.


Waarom kiezen voor PayPal?
  • Beveiligde betaalomgeving

  • Veilig betalen zonder tussenkomst van een creditcard of Random Reader

  • Betalen via PayPal is volledig gratis bij Fiyo

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer