Garantie

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, maar met een assortiment bestaande uit meer dan 10.000.000 producten; wil het voorkomen dat een product niet naar wens is. In dat geval doen wij niet moeilijk.

Vervangend product

Wanneer je niet tevreden bent over een product helpen we je graag naar een oplossing. Voor een vlotte afhandeling meld je de retour via onderstaande button aan. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een verzendlabel en verdere instructies. Retourneren is gratis.Nadat wij de retourzending ontvangen is beoordelen wij je product(en). Wanneer de garantieclaim terecht is, sturen wij je direct een vervangend product op. Hebben wij het product en een eventueel alternatief niet meer beschikbaar? Dan ontvang je het gehele aankoopbedrag terug.

Hoelang duurt de garantie?

Op al onze producten hanteren wij een standaard garantietermijn van minimaal één jaar. Sommige producten hebben een langere fabrieksgarantie dan één jaar. In dat geval hanteren wij die termijn. Deze informatie vind je in de producthandleiding.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer