Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen de overeenkomst te herroepen. Je hoeft hier verder geen reden voor op te geven. De termijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij (of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is) de bestelling in ontvangst neemt.

Retour aanvragen

Om je retour aan te melden kan je gebruik maken van het formulier voor herroeping. Wij geven echter de voorkeur aan een retour die aangevraagd wordt via onderstaande knop. Retourneren via deze weg gaat namelijk sneller.

Druk op onderstaande knop om jouw retour aan te vragen.Nadat jij jouw retour succesvol hebt aangevraagd kun je het retourformulier printen en de bestelling retour zenden. Het retouradres (Fiyo Nederland, Onderdelenwinkel Europa BV, Ekkersrijt 1013, 5692 AB Son, Nederland) staat hier dan automatisch op vermeld. Je mag vanzelfsprekend ook jouw herroepingsrecht uitoefenen door ons via een duidelijke verklaring (schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij je zending hebben ontvangen terug. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij jij anders wilt. We brengen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening. Zorg dat je de producten binnen 14 dagen na de dag waarop je jouw retour aanvraagt terug stuurt. Nadat wij de goederen ontvangen hebben, zullen we tot terugbetaling overgaan. Let op: als je gebruik maakt van een andere vervoerder dan degene die wij voorstellen in de retourinstructie, zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Uitzonderingen

Sommige producten nemen wij niet terug. Dit zijn:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (zoals glasplaten op maat);

  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

  • producten die zichtbaar in gebruik genomen zijn;

  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken (zoals modules en printplaten).

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer