Retourneren

Retourproces

Hieronder leggen we in 6 stappen het retourproces uit. Je hebt na ontvangst van je bestelling 30 dagen de tijd om je product gratis te retourneren. Na retourmelding moet je de bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Hoe retourneer ik een product?

 1. Je kan je retour hier aanmelden zodat je gratis kan retourneren.

 2. Verpak het product stevig in een doos en voeg hier het retourformulier bij

 3. Nadat je retouraanvraag door ons is goedgekeurd ontvang je een verzendlabel. Plak deze op de doos

 4. Geef je pakket gratis af bij een DHL ServicePoint. Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.

 5. Nadat wij de retourzending in ontvangst nemen ontvang je een e-mail ter bevestiging

 6. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief standaard verzendkosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping (pagina 12) om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is niet verplicht.

 • Je moet het product binnen 30 dagen na ontvangst retour melden

 • Na retourmelding moet je het product binnen 14 dagen versturen

 • Het product moet compleet en in de originele staat retour worden gestuurd

 • Producten die speciaal op jouw verzoek zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Denk hierbij aan glasplaten op maat

 • Na ontvangst beoordelen wij de retourzending. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief standaard verzendkosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

 • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Deze vergoeden wij in alle gevallen volledig, mits de bestelling volledig wordt geretourneerd. Besluit je dus om één of meerdere producten te houden, dan betalen wij alleen de prijs van het geretourneerde product terug.

Voor een vlotte afhandeling meld je de retour via onderstaande button aan. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een verzendlabel en verdere instructies. Retourneren is op deze manier gratis.
Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou. Wanneer je besluit om je bestelling met een andere vervoerder terug te sturen kun je het onderstaande adres gebruiken.

Fiyo.nl
Ekkersrijt 1013
5692 AB Son
Nederland
Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer