Ruilen en retouren

Retourbeleid

Bij Fiyo.nl kun je voor een besteld artikel, binnen 30 dagen na ontvangst van de gehele bestelling, besluiten over te gaan tot herroeping, oftewel om te beslissen te ruilen of retourneren. Je hebt, aansluitend op deze periode, nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Het is wel van belang dat het product voor zover redelijkerwijs mogelijk:

  • compleet is;

  • in de oorspronkelijke verpakking zit, met originele productstickers;

  • een verpakking in originele staat heeft: deze mag geopend zijn, maar gelieve niet als verzenddoos te gebruiken;

Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

- Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk), zoals glasplaten op maat.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je bestelling niet helemaal naar wens blijkt te zijn. Ongeacht of het jouw fout of die van ons is; we storten altijd het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten terug. Het bedrag van de heenzending wordt dan zo snel mogelijk naar je teruggestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Het retouradres waar jouw retour naar verzonden kan worden is:

Fiyo Nederland
Onderdelenwinkel Europa BV
Ekkersrijt 1013
5692 AB
Son
Nederland

Voor een snelle en adequate afhandeling van jouw retour, gelieve wel eerst ons via een retour-aanvraag op de hoogte te stellen van deze verzending. Dit kun je middels de 'Retour aanvragen' knop hieronder!


Retour aanvragen

Druk op onderstaande knop om je retour aan te vragen. Via dit proces kunnen we je het snelst helpen omdat we dan direct je ordernummer en dus je gegevens erbij hebben.

Retour aanvragen

Eventueel kun je (tevens) gebruik maken van het formulier voor herroeping. Om de snelheid van afhandeling te bevorderen en je goed geïnformeerd te houden geven wij de voorkeur aan een retour die aangevraagd wordt via de normale procedure, dus middels bovenstaande knop.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer