Verzenden

Hier kunnen we kort in zijn: we rekenen € 4,99 voor thuislevering en € 4,50 voor levering bij een DHL ServicePoint of DHL Parcelstation.

Zondag tot en met vrijdag geldt: voor 23:59 besteld is morgen bezorgd. Dat beloven we. Gaat het dan nooit fout? Bijna nooit. Een groot deel van ons assortiment kunnen wij namelijk direct uit eigen voorraad leveren.

Soms ontvangen wij een bestelling met producten die niet op voorraad liggen. Wanneer dit voorkomt bestellen wij de producten met spoed bij één van onze leveranciers. We nemen vervolgens direct contact met je op.

Zo gauw wij je bestelling op de bus doen ontvang je een verzendbevestiging. Hier tref je een Track & Trace code in aan, waardoor je precies weet wanneer je jouw producten kan verwachten.

Je bestelling wordt geleverd door DHL Parcel. Zo gauw wij de bestelling doorgeven aan DHL ontvang je een verzendbevestiging. Hier tref je een Track & Trace code in aan.

Werkt de Track & Trace code niet? Dan kun je hier het zendingsnummer van jouw bestelling invullen. Dit nummer vind je in de verzendbevestiging.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. We raden je aan de Track & Trace link die je in de verzendbevestiging vindt te controleren. Heeft dit niet geholpen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag.

Je kan de bestelling bij maar liefst 2.000 DHL ServicePoints in Nederland afhalen. Geef hiervoor de keuze in stap 3 van het bestelproces aan. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen in ons magazijn.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer