Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Klopboormachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw klopboormachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Altijd de klopboor bij de hand!

Met bijna de kracht van een boorhamer maar met toch net wat meer finesse, is de klopboor jouw trouwe kameraadje in en om het huis. Voor elk gaatje dat geboord moet worden om iets op te hangen komt hij wel van pas. Of je er nu een steenboor op plaatst en het klopmechanisme aanschakelt, waarbij de boorkop niet alleen ronddraait maar ook in de lengte op en neer gaat, of bij hout en kunststof het klopmechanisme uitzet, de klopboor is een veelzijdig stuk gereedschap dat vaak van pas komt. Menig klusje start zelfs in feite met de klopboor, maar zeker bij harde oppervlakken als steen en beton. Wie een klopboormachine heeft, zal deze dan ook doorgaans koesteren.

Onderdelen voor jouw klopboormachine bestellen

Boortjes kunnen helaas breken - zeker de dunnere. Een boorkop kan slijten. En een accu heeft niet het eeuwige leven. Voor deze onderdelen en meer kun je met een gerust hart terecht bij de compleetste onderdelen webshop van Nederland, Fiyo. We bieden jou veel vervangende onderdelen voor jouw klopboormachine, maar ook de nodige accessoires zoals speciale boren of bitjes. Je kunt al deze handige producten moeiteloos bij ons bestellen en zo jouw boormachine meer uitgebreide functionaliteit geven of een langere levensduur. Het zou toch jammer zijn als je een nieuwe klopboor moet kopen: zo goed als deze worden ze niet meer gemaakt, toch?

Welke boormachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke klopboor, moet je eerst even op het merk van jouw boormachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw klopboormachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!