Koelkast waterfilters

Veilig schoon water met een koelkast waterfilter

Heb je een Amerikaanse koelkast of een zogenaamde side-by-side koelkast? Dan zit er waarschijnlijk een functie op waarmee je gekoeld water of ijsklontjes kunt maken. Deze systemen gebruiken een waterfilter om te zorgen dat jij zuiver, veilig en optimaal schoon water drinkt. Dit waterfilter haalt efficiënt en betrouwbaar schadelijke bacteriën, maar ook chemische toevoegingen zoals chloride en andere geur- en smaakverstorende stoffen uit wat water dat via de watertoevoer naar jouw koelkast stroomt. Deze handige koelkasten helpen je dus op de meest effectieve manier van heerlijk zuiver water te genieten.

Waterfilter vervangen

Om te zorgen dat een dergelijk systeem goed blijft werken, is het echter wel cruciaal om met hoge regelmaat het filter van jouw koelkast te vervangen. Deze filters blijven bij normaal gebruik een half jaar lang optimaal fuctioneren. Het is daarom cruciaal om de waterfilters van jouw koelkast elke 6 maanden te vervangen. Gelukkig bieden wij je een breed assortissement aan van koelkast waterfilter merken voor vrijwel alle modellen Amerikaanse koelkast met deze ijsblokjes functionaliteit.

NSF certificaat bij de meeste merken koelkast waterfilters

NSF certificering, voor jouw bescherming

Ook bieden we voor veel bekende originele merken gelijkwaardige filters aan van een alternatief merk. Deze filters zijn doorgaans goedkoper dan een origineel merk en kwalitatief zo goed als gelijkwaardig. Het is echter gebleken dat sommige andere aanbieders van koelkast waterfilters minderwaardige alternatieve merken aanbieden. Dit is levensgevaarlijk voor jouw gezondheid. Daarom zijn de waterfilters op Fiyo NSF International gecertificeerd. Deze kwaliteitseis zorgt ervoor dat het grootste onafhankelijke, internationale kwaliteitslabel garandeert dat deze producten uitvoerig getest zijn en aan alle gestelde eisen voor de kwaliteit voldoen. Wil je meer weten over dit label? Lees dan een uitvoerige uitleg op www.nsf.org waar alles nog eens op een rijtje gezet wordt.

Alle waterfilters voor jouw koelkast

Denk dus aan jouw gezondheid en die van je huisgenoten en vervang elke zes maanden jouw koelkast waterfilter. Fiyo helpt je daar graag bij en bezorgt snel, voordelig en vertrouwd jouw nieuwe koelkast waterfilter bij je thuis. Klik dus snel door ons ruime aanbod om te zien of het waterfilter dat in jouw koelkast past, in ons assortissement zit!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!