Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor jouw koffiezetapparaat bestel je natuurlijk bij Fiyo

Alles voor jouw koffiezetapparaat

Voor de een is het uitgebreid genieten, voor een ander praktisch een noodzaak: een koffiezetapparaat. Even een bakkie troost, of de brandstof om die pittige maandagochtend aan te kunnen. Wat voor koffie jij ook wil, een koffiezetapparaat is een bijna onmisbaar apparaat in veel huishoudens en kantooromgevingen.

Koffiezetapparaat kapot

Het kan erg vervelend zijn als dit koffiezetapparaat ineens niet goed meer functioneert. Ook kan er aan elk koffiezetapparaat, maakt niet uit wat voor luxe model het misschien wel is, iets kapot gaan. En dan is het: oei, het koffiezetapparaat is kapot! Sommige mensen willen dan meteen een nieuw koffiezetapparaat gaan kopen, maar dat is lang niet altijd nodig. In veel gevallen kan een onderdeel van het koffiezetapparaat eenvoudig vervangen worden. Ook kan het handig zijn om het koffiezetapparaat eens goed te reinigen.

Koffiezetapparaat onderdelen bestellen

Wij beschikken over alle koffiezetapparaat onderdelen die jij nodig hebt. Van verwarmingselement voor jouw Senseo, tot koffiekan, tot ontkalker. Niet alleen bieden we onderdelen ter ondersteuning van het functioneren van jouw koffiezetapparaat, maar ook artikelen zoals accessoires en andere bijkomstigheden voor de ideale koffie beleving. Zo heb jij jouw koffiezetter weer snel aan de praat en kun je weer genieten van een lekker kopje koffie.

Luxe koffiezetapparaat accessoires en onderdelen

Fiyo biedt onderdelen voor de meest gangbare modellen koffiezetapparaten, maar ook voor een luxe koffiezetapparaat van bijvoorbeeld Dolce Gusto, Nespresso of Bosch Tassimo. Kortom: als jij van koffie houdt, moet je zeker een kijkje nemen bij onze koffiezetapparaat onderdelen. Zoek je advies? Je mag ons altijd benaderen met een eventuele vraag. Onze service desk is telefonisch bereikbaar en ook via Twitter en Facebook geven we jou graag antwoord op al jouw koffiezetapparaat vragen!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!