Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tassimo Koffiezetapparaat onderdelen

5 artikel(en)

5 artikel(en)

 1. Bosch Siemens TZ60002 ontkalkingstabletten voor koffiezetapparaat 311556, 00311556
  Bosch Siemens TZ60002 ontkalkingstabletten voor koffiezetapparaat 311556, 00311556
  Tassimo
 2. 00311530
  00311530
  Tassimo
 3. Bosch Siemens ontkalker voor koffiezetapparaten 00311968
  Bosch Siemens ontkalker voor koffiezetapparaten 00311968
  Tassimo
 4. Bosch Siemens onderhoudsset voor koffiezetapparaat 311813, 00311813
  Bosch Siemens onderhoudsset voor koffiezetapparaat 311813, 00311813
  Tassimo
 5. 629102
  629102
  1488

5 artikel(en)

Bosch Tassimo koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Bosch Tassimo: de koffie innovatie met barcode

Tassimo is een volledig innovatief koffiezetapparaat systeem van het bekende topmerk Bosch. Deze prachtige machines met hun typische T-disc systeem werken met barcodes. De machines kunnen koffie, thee en warme chocolade bereiden.

Tassimo T-Discs

De Tassimo is wat je noemt echt een multimachine: moeiteloos zet een Tassimo koffie, cappuccino, latte macchiato, thee of chocolademelk. Plaats in de Tassimo gewoon de T-DISC met je favoriete smaak. Het Tassimo koffiezetapparaat leest dan de streepjescode op deze T-DISC en begrijpt direct wat hij moet doen om de drank te bereiden waar jij op dat moment zin in hebt. Een Tassimo vraagt dus niet meer dan een T-DISC plaatsen en op de knop drukken! Tassimo: raising the bar.

Tassimo accessoires

Uiteraard verkopen wij ook onderdelen voor jouw Tassimo koffiezetapparaat. Als partner van Tassimo leveren wij alle beschikbare onderdelen voor jouw Tassimo koffiezetter. Hierboven vind je alle types koffiezetapparaat modellen waar wij Tassimo onderdelen voor bieden, helder en visueel gerangschikt. Uiteraard zou je net een andere kleur uitvoering kunnen hebben, maar het apparaat zou er verder hetzelfde uit moeten zien. Voor de zekerheid staan er ook de typenummers onder. Wanneer je klikt op jouw type Tassimo model krijg je een overzicht van de specifieke onderdelen die voor jouw koffie apparaat geschikt zijn. Zo kun je zorgeloos bestellen: alle getoonde producten zullen geschikt zijn voor jouw koffiezetter.

Welk Tassimo koffiezetapparaat heb ik?

Als je het niet volledig zeker weet, kun je natuurlijk ook het juiste type koffiezetapparaat selecteren. Weet je niet welk type jij bezit? Op het typeplaatje van jouw koffiezetapparaat staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje kan op verschillende plekken zitten, bijvoorbeeld aan de voor-, zij- of onderkant van het koffiezetapparaat. Schrijf dit nummer op en klik het aan in de kolom links op deze pagina. Nu verschijnen alleen de onderdelen die voor jouw Tassimo koffiezetapparaat geschikt zijn.

Tassimo onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

 • Gooi je defecte koffiezetapparaat niet weg

  Gooi je defecte koffiezetapparaat niet weg

  Als je ‘s avonds thuis komt na een lange werkdag wil je niets liever dan op de bank ploffen. Het liefst met een goede kop koffie en wat lekkers. Even bijkomen. Maar wat nu als jouw koffiezetapparaat er mee stopt? Voor velen van ons klinkt dit als een nachtmerrie. Geen paniek, in veel gevallen is dit met een simpel onderdeel te verhelpen. Je kunt de mogelijkheden van je machine altijd uitbreiden of repareren. Gooi je apparaat dus niet zomaar in de kliko. Tijd voor verandering Laten we met een eenvoudige aanpassing beginnen. Als het waterreservoir van je apparaat kapot is, heb je dit vaak snel door. Het lampje dat aangeeft dat het reservoir leeg is, blijft knipperen terwijl de tank vol zit met water. De meest voorkomende oorzaak: de vlotter is kapot. Een vlotter is een waterniveau indicator, die omhoog gaat als je het reservoir vult, zodat je apparaat weet dat er water in zit. Dit probleem kun je gemakkelijk oplossen door een nieuw waterreservoir te plaatsen. Bekijk alle waterreservoirs Om het je makkelijk te maken, hebben we hier een handig overzicht van onderdelen die simpel te vervangen zijn en de functie daarvan, zodat je problemen aan je koffiezetapparaat snel kunt herkennen. Perforeert of opent de machine de capsules niet goed meer? Repareer dan de diffuser. Heb je slappe koffie? Vervang dan de zetgroep. De zetgroep zorgt ervoor dat de gemalen koffie in de richting van het warme water wordt geduwd. Stelt je koffiezetapparaat de juiste hoeveelheid water niet meer af? Dan...

  Lees meer

 • Hoe je jouw koffiezetapparaat onderhoudt

  Hoe je jouw koffiezetapparaat onderhoudt

  In dit blog leggen we je uit wanneer het tijd is om je koffiezetapparaat te onderhouden en wat je hiervoor moet doen, zodat je weer van een goede kop koffie kunt genieten. Wil je weten hoe je meer uit je koffiemoment haalt door je apparaat op tijd te ontkalken en te reinigen? Schenk dan een kopje koffie in en lees het hier in 5 minuten. Je drinkt je favoriete koffie, maar hij smaakt steeds minder lekker... hoe kan dat? Stel je voor… het is maandagochtend. Je hebt een drukke dag voor de boeg en waarschijnlijk sta je onderweg naar je werk ook nog in de file. Dus voor je aan de dag begint, heb je een goede kop koffie nodig. Met je koffiezetapparaat op zijn best, heb je genoeg energie voor een lange dag. Ontkalken Een goede start van de dag is dus belangrijk. Begint de dag al met een slappe bak koffie, dan wordt je dag er waarschijnlijk niet beter op. Is je koffie niet warm? Dan kan het zijn dat je het apparaat een keer moet ontkalken. Kalkaanslag gaat onder andere aan het verwarmingselement zitten, waardoor het element moeite heeft het water voor je koffie goed te verwarmen. Om de machine op de juiste manier te ontkalken kun je het beste de volgende stappen volgen: Schakel de machine uit. Leeg het waterreservoir en maak het schoon. Verwijder eventueel het waterfilter. Vul het waterreservoir met het ontkalkingsmiddel tot de aanbevolen hoeveelheid en vul het bij met water. Zet een grote kom...

  Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer