Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Koffiezetapparaat onderhoud

Koffiezetapparaat onderhoud

Als je jarenlang plezier wil houden van jouw gewaardeerde en trouwe koffiezetter, dan is het natuurlijk zaak deze zorgvuldig te onderhouden. Daar hoort natuurlijk bij dat hij van tijd tot tijd ontkalkt wordt, maar ook een goede smeerbeurt of een vervangen waterfilter is geen overbodige luxe. Zo kun je snel weer genieten van een vers kopje koffie dat smaakt alsof jouw koffiezetapparaat pas net in gebruik is genomen.

Onderhoudsproducten voor alle koffiezetapparaten

Fiyo biedt daarom een brede selectie aan onderhoudsproducten voor vrijwel alle merken koffiezetapparaten. Zodat jij bij ons vindt wat je zoekt om jouw trouwe metgezel die jou elke ochtend van een vers en heerlijk bakje troost voorziet, of op een koude winteravond, lang en smakelijk blijft doorwerken. Klik daarom op deze pagina op het merk van jouw koffiezetapparaat. Ook is het mogelijk om op de gewenste categorie te klikken en direct het onderhoudsproduct of reinigingsmiddel van jouw keuze te selecteren. Proost!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer